PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Можете да визуализирате Златната ера

Толкова много неща се случват на вашата планета, че става все по-очевидно за все повече хора, че обещаните промени вече са в ход. Това в никакъв случай не е лесно време за вас, тъй като се намирате в центъра на събитията. Въпреки това вие сте избрали точно този момент да бъдете на Земята, като важна част от вашия опит, който ще ви подготви за бъдещите ви задачи. С течение на времето ще се представят като ментори на други развиващи се цивилизации. Това ще бъде вашия начин да достигнете до по-високото ниво на разбиране. Това е естествената прогресия, с която ще се придвижвате все повече към Светлината и ще започнете да повдигате и хората около вас.

Начинът по който виждате Вселената идва от всички души, които в един момент осъзнават, че всичко е свързано с Любовта и живота се върти около нея.  Сега когато вашето съзнание се увеличава вие започвате все повече да осъзнавате невероятната сила на Любовта. Тя е самият живот и най-мощната сила във Вселената, която ще ви позволи да продължите своето изкачване през различните измерения. Както знаете вашите преживявания в по-ниските измерения е един вид експеримент да намерите своята истинска същност, докато се превръщате в същество на Светлината. Тези преживявания не са и никога няма да бъдат истинската реалност, защото вашият истински дом са звездите, където всичко е свързано с единството и любовта. Двойнствеността е средството, което позволява да изпитате опита на светлината и тъмнината в едно и също измерение.

Ние от Галактическата Федерация на Светлината откриваме, че в последно време имате такъв бърз напредък в нивата на съзнанието си, че вече можете да възприемате и визуализирате Златната ера. Това е прекрасно постижение, тъй като фокусирайки се върху това, вие ускорявате времето, за което то ще се превърне в действителност. Светлината се спуска все повече върху Земята и вече няма нужда от това да се притеснявате за останалата тъмнина, тъй като тя все по-бързо отстъпва място на Светлината. Отговорите на вашите проблеми вече са намерени и благодарение на нашите съюзници постепенно ще бъдат решени. Ползите от тях вече са ясни и свободната енергия е едно от най-важните неща, но не трябва да очаквате тя да бъде въведена моментално. По-скоро това ще е един бавен и добре планиран процес. Ние не можем да разрешим проблемите, но можем да дадем подкрепа и защита на тези, които са се заели с това.

Вие сте чакали много време, за да забележите някакви видими промени, тъй като досега повечето неща са се случвали зад кулисите. Когато сте отворени към нашите препоръки ние ще ви помагаме и може да ни потърсите по всяко време. Когато вашите искания са свързани с благото на другите, ние ще направим всичко възможно да осигурим помощта от която се нуждаете. Ние сме невидимите работници на светлината и сме винаги близо до вас, като ви даваме любов и насоки. Ние помагаме и на майката Земя Гея и скоро ще забележите физически промени, които ще настъпят в нея. Колкото повече се повдига нивото на съзнание на Земята, толкова по-добре ще се отразява това и на вас.

Вие получавате повече енергия от външната страна на Земята и тя идва от много източници. Пролетното слънцестоене е един такъв източник и много хора са усетели неговия ефект. Това е една вдъхновяваща и повдигаща енергия, която ви носи красивите чувства на спокойствие и щастие. Ако успеете да задържите тези чувства ще откриете, че хората усещат промяната във вас и много скоро това ще се превърне в нормалния ви начин на съществуване. Представете си един свят в който всички души са обединени в едно и живеят постоянно с Любов и Светлина. Това ще отразява напредъка ви в 5-то измерение. Някои от вас вече са там или са много близо и са тези, които показват пътя на другите. Вашият пример ще бъде последван от мнозина и те ще поемат по същия път. Вие живеете в такива прекрасни времена, където почти всичко е възможно, така че не ограничавайте по никакъв начин амбициите си или вярата в себе си.

След като тъмнината и тези които стоят зад нея започват да се разкриват ние ви казваме отново да оставите естествената справедливост да се погрижи за тях. Знайте, че всяка една душа ще отговаря сурово за престъпленията си срещу човечеството, но несъзнателните грешки се приемат като част от процеса ви на обучение и израстване. Ние подчертаваме, че не трябва да използвате насилие и сами да изберете как преодолеете тяхното влияние. Бог не ви дава свободна воля, за да осъществявате злонамерени действия един към друг.  Когато е налице умишлен опит да бъде наранен или убит някой, душата която го е направила ще има преживявания, които да я накарат да се поучи от грешката си. Това е кармата и тя е част от живота ви от която няма как да се отървете. Всичко се прави с голяма любов и внимание, за да се помогне на вашите преживявания. Вашите духовни водачи и ангели правят много повече неща за вас, отколкото предполагате и винаги са до вас по време на целия ви живот.

Ние от Галактическата Федерация на Светлината полагаме усилия да постигнем някаква форма на разкриване на информация за вас. Често тя не е необходима, тъй като има толкова много доклади и статии за нашето присъствие във вашето небе. Това няма да е изненада за голяма част от вас. През този век сами сте открили много исторически доказателства, за нашето присъствие и контакт с вас, които датират от хиляди години. Това вече не може да бъде игнорирано дори от хората с най-консервативно мислене. С нетърпение очакваме момента, когато вашите правителства признаят, че осъществяват контакт с нас от повече от 100 години и да потвърдят, че ние винаги сме целяли наличието на любов и мир. Това ще успокои някои хора, които се съмняват, че ние сме някакъв вид чудовища, които са изобразявани във фантастичните филми.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и поздравявам работниците на Светлината за това, че се настройват към по-високите вибрации, които ще ги пренесат в Новата епоха. Вие имате много важна работа за вършене, тъй като подготвяте хората за последните етапи, преди настъпването на Новата епоха. Победата е ваша, а наградата ви е, че никога повече няма се чувствате разделени от Бог и истинския ви дом сред звездите.Ние ви обичаме и се много радостни от намеренията ви да откриете своето бъдеще и да намерите мястото си при нас, като истински галактически същества.

Рейтинг:

Отзиви

The key number 2
Едно си баба знае, едно си баба бае .... : D
Виж още отзиви
Коментирай
loading...