Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: По-високата реалност вече се усеща от някои от вас

По-високата реалност вече се усеща от онези от вас, които са избрали да я изпитат веднага след като са завършили необходимите промени в своето същество. Това са хората, които вече са в съответствие с по-високите енергийни потоци. Чрез своите първи преживявания в по-високите реалности в този процес на Издигане, всички останали ще имат чудесен източник на информация, когато са готови да завършат своята собствена подготовка. В крайна сметка това ще се превърне в едно колективно съзнание на цялото човечество на Майката Земя и всеки, който желае да изпита още неща ще получи насока как да се свърже с това колективно съзнание. Ще бъде много лесно да намерите тези енергии, тъй като те ще бъдат от чиста Любов и Светлина и ще привличат мощно всички хора, които търсят извисяване и промяна. Всякакъв предишен опит не носи такава силна енергия с изключение на хората за които знаете от вашата история. Те бяха ръководителите ви през цялото това време и ви показваха пътя на Любовта и Светлината. Те са имали много труден житейски опит, но това е бил техен собствен избор, за да покажат пътя на останалите, както вие правите в момента.

Вие също изпитвахте много трудни моменти по време на вашето пробуждане, но след като веднъж сте избрали пътя да служите на другите, нищо не може да ви отклони от него. Това е най-прекрасната себереализация. Вместо да сте ядосани и да изпитвате чувства на омраза, вие можете да разпространявате Любов около себе си и да наблюдавате как всичко около вас се променя в позитивна насока. Тези чувства са толкова мощни, поради самата природа на Сътворението в което участваме всички ние. Този енергиен поток не спира и прочиства всички пречки между намеренията и техните проявления в реалността, носейки повече Светлина с по-висока честота на чиста и безусловна Любов. По този начин вие можете да се извисите до вашата собствена по-висока реалност, която сте създали и ще добавите своите преживявания към колективното съзнание на всичко останали хора. Това ще им помогне, като ги напътства в създаването на тяхната собствена по-висока реалност. По този начин се случват необходимите колективни промени. Вашите желания да виждате по-високата реалност на живот на Майката Земя се разпространява навсякъде с всички свои най-малки детайли. Това помага на останалите да видят и изпитат своя собствен избор, свързан с по-високата реалност.

Ние вече виждаме много резултати, свързани с вашите намерения, които изразявате толкова силно. Ще се смаете, ако разберете колко много са се променили нещата в сравнение с миналата година. Промяната се движи в перфектно съответствие. По-ниските енергии се изчистват много интензивно сега и нищо не може да спре този процес на промяна. Много хора продължават да са свързани с по-ниските енергии, но тези енергии вече нямат силата да се разпростират над цялото човечеството и по-високите енергии заемат тяхното място, носени от всички хора, които отказват да живеят в страх и се обграждат с все повече Любов във своето ежедневие.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви пожелавам да видите вашия собствен избор, като онези, които ви водят към вашият духовен път и  не изпитват съмнение, че нещо може да стане по някакъв друг начин. Всичко се случва с цел придобиване на познания и разбиране и ви води перфектно към вашите по-високи реалности на съществуване. Слушайте сърцето си, тъй като всички връзки в момента работят почти напълно и можете да разчитате изцяло на сърцето си за получаването на мъдрост. Вашият ум е чист сега и очаква да получи информация от вашето сърце.

МАДАД

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...