Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Всички вие повдигате вибрациите си

Ченълинг от 29 Март 2013

Виждаме как работниците на Светлината са се захванали със своята задача да поведат хората към Новата епоха. Тяхното разбиране какво трябва да се направи, подпомага процеса на пробуждане, което продължава, въпреки ситуацията в която се намира света. Много е важно хората да не позволят на хаоса и разрушението да изсмукват енергията им, която е необходима да разпръскват Любов и Светлина. Тъмните сили вече губят своята способност да създават повече страх. Въпреки очевидната заплаха от война трябва да знаете, че тя няма да бъде позволена. Галактическата Федерация на Светлината е наясно с намеренията на всички суперсили и ние ще предотвратим всякакви опити за започването на глобална война. Светлината е донесла промяна у хората, които са свързани с военната машина и те вече изпитват промяна в съзнанието си. Те вече на висок глас изразяват своите съмнения, относно причините за воденето на военни действия и ненужните атаки срещу невинни цивилни хора. Наближава деня в който войните и интересите, които ги поддържат, вече няма да имат влияние в живота ви.

Ние призоваваме всички вас, които сте се обърнали към Светлината да продължите да се съсредоточавате върху всичко, което е положително, тъй като най-мощното оръжие е Любовта. Всички вие повдигате вибрациите си и това ви дава повече увереност, че навлизате в Новата епоха и нищо не може да спре този процес. В действителност Новата епоха вече оказва влияние извън онова, което е непосредствено очевидно и няма начин животът да се върне към старите парадигми.  Любовта прониква все по-дълбоко във всички правителствени институции и фирми от частния сектор и това което до сега е било приемано за даденост вече се подлага на съмнение дали служи в най-добрия интерес на хората. Хората , които се опитват поддържат старите системи ще установят, че това е невъзможно, както това вече се случва във финансовият свят. Системата е много по-корумпирана от това което е разкрито до момента и когато цялата истина излезе на яве тя ще шокира много от хората, които са се доверявали на институциите. Новата система, която ще бъде въведена ще работи открито и ще бъда напълно прозрачна.

Нашите съюзници продължават да бъдат много смели в своите дейности и намират все по-голяма подкрепа за промените, които се опитват да въведат. В действителност в момента вие се намирате с единия крак в стария и с единия крак в новия свят. Колкото по-бързо се откъснете от старата 3D реалност, толкова по-бързо ще достигнете до по-високите измерения. Старата карма ще бъде изчистена и това може да стане толкова просто, колкото промяна в отношението ви и мисленето за нея. Критерият за промяна е да спрете да гледате осъдително на нещата и да сте сигурни, че вашите собствени действия и думи не носят каквато и да е заплаха за живота на другите хора.  Трябва да си припомните библейския цитат да си обърнете и другата буза и да не отвръщате на провокациите. Гневът се счита като нормално човешко чувство, но в действителност това чувство вреди на физическото тяло и може да ви донесе някое заболяване. Това не означава, че не трябва да се изправите и да отстоявате себе си, но може да има моменти когато е по-добре да отстъпите и да си спестите излишни неприятности.

Колкото повече Светлина носите в себе си, толкова животът ви ще става по-малко стресиращ. Вашите високи вибрации ще донесат спокойствие около вас и ще бъде по-малко вероятно да бъдете подложени на физически или психически атаки. Нищо не може да ви навреди, освен ако вие не сте го привлекли към себе си. Това в действителност ни води към кармични преживявания, които могат да се появят по всяко време, когато се проявят подходящите условия. Имайте в предвид, че когато това се прояви то може да засегне и вашите приятели или семейство  и всеки може да научи нещо от него. Ние няма да се уморим да ви повтаряме, че кармата никога не е наказание, а е средство, което ви дава някакъв урок в живота и ще помогне на вашия духовен напредък. Не е задължително да изпитате нещо на свой гръб, за да извлечете полза от него. Ръководете действията си само от Светлината и другите ще видят и усетят какъв добър пример давате . За онези от вас, които празнуват Великден трябва да знаете, че това е възпоменание на един велик учител, който дойде на Земята, за да ви покаже какво може да се постигне, когато се достигнали такова ниво, че да можете да изразите себе си чрез Безусловна любов.

Любовта е единственото което съществува и когато сте наясно с многото си пътувания и животи в дуалността, ще разберете, че това е само модел на подражание и това дали запазвате този модел зависи само от вас. Вие сте извървели много стъпки назад, само за да намерите своя път напред, но важното което сте научили е как да реагирате при всяка една ситуация, без да слизате от пътя по който сте поели. В момента развитието ви се улеснява от възвишените енергии, които продължават да достигат до Земята и това ще продължи така, докато не достигнете Издигането в по-високите вибрации. След като заемете мястото си в 5-то измерение вие вече ще сте толкова просветени, че ще се превърнете в Същество на Светлината. Дори и това обаче не е края на вашето извисяване и то ще продължи, докато не достигнете до източника. Това обаче е един много дълъг път, като се има в предвид факта, че вие трябва напълно да се обърнете към Светлината. Вашата непосредствена задача е да продължите да се фокусирате върху Светлината и да оставите дуалността зад вас.

Работата към достигането на Светлината може да е тежка понякога и със сигурност изисква промяна в начина ви на живот. Трябва да започнете да подбирате приятелите си. Знаем, че е трудно да пазите знанието, което имате само за себе си. Трябва да го споделяте само на човек, който иска да го получи от вас, но трябва да знаете, че  можете да попаднете в ситуация, в която някой друг да се възползва от това което знаете. След като намерите истината ще ви се иска да се качите на някой покрив и да започнете да крещите, но трябва да се въздържате от подобни действия, тъй като те могат да настроят хората, които не са готови за истината срещу вас. Няма нужда да бързате да разпространявате истината сред хората, тъй като живота е безкраен и това ще се случи, когато му е дошло времето. Споделяйте знанията с онези хора, които смятате, че са готови да получат тази информация. Възможно е да има моменти когато хората да реагират гневно на вас, но оставете това да ви подмине и пожелайте на такива хора повече любов и просветление. Всички души ще намерят в крайна сметка истинския път и опита който трупат сега може дамо да им помогне в бъдеще.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и виждам толкова неща на хоризонта, които ще ви помогнат да се издигнете. Издигането идва много бързо и ще изненада много хора. Нуждае се само от една голяма промяна, която да бъде обявена и останалите ще го последват с бърза последователност. Ние се възхищаваме на чувството ви за дълг към избрания от вас път към Светлината. Ние всички сме едно цяло и вие със сигурност сте част от нас. Като изпращате обич тя ви се връща десетократно и ние ви благодарим, че правите това.

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...