Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Послания от висш разум  »  СаЛуСа  »  СаЛуСа: Вслушвайте се в това, което чувствата ви говорят

СаЛуСа: Вслушвайте се в това, което чувствата ви говорят

СаЛуСа: Вслушвайте се в това, което чувствата ви говорят

Вслушвайте се в това, което чувствата ви говорят с езика на Любовта и Светлината и ще знаете точно какво трябва да направите и какво ви предстои в процеса на вашата трансформация. Сърцето ви получава безкрайна информация, поради което е много заето в тези дни и е нормално да чувствате натиск в тази област на тялото си. Ако имате някакви питания отговора е вече там и понякога идва дори преди да успеете да завършите въпроса си, защото сърцето ви е свързано с Всеобщата мъдрост и всички отговори, които са ви необходими за вашата трансформация в по-високата реалност са на ваше разположение. Вие просто трябва да сте наясно с новите потоци на знание, които са достъпни за вас. Тези потоци от знание съответстват с вашия собствен процес на Издигане. Припомняме ви, че всеки човек постига този процес по различен начин, затова е по-добре да слушате, отколкото да се сравнявате с другите и да се съмнявате, че сте направили всички необходими стъпки, свързани с вашето извисяване. Затова се съсредоточете върху вътрешната си мъдрост  и няма да пропуснете нещо, което е важно за вашата еволюция.  Тя винаги ви ръководи да изпитате онова, което ще ви помогне да се издигнете.

Затова ви насърчаваме винаги първо да се допитвате до сърцето си, тъй като отговора, който ще получите от него резонира много силно във вас и ви дава усещане за доверие в способностите ви. Не оставя място за съмнения, нещо което съм сигурен, че никой от вас не иска да изпитва отново. Това е времето на вашето пробуждане към по-високият начин на съществуване. Това включва всичко, което можете да си представите, свързано със съществуването. Трябва да знаете, че има още толкова много неща свързани със съществуването, които не можете да усетите в момента. Някои вече са изпитали истинската същност на висшето проявление на енергиите, които заобикалят всички вас от скоро. Време е да се придвижите към тези енергии. Всички, които решат да го направят ще повлекат със себе си и други хора, които са на път да достигнат до по-високото ниво на съзнание или тепърва са започнали своето търсене. Почувствайте силата, която се разпространява от сърцето ви в цялото ви същество и правете това, което чувствате, че е необходимо, за да довършите своята подготовка. Тогава вие ще се повдигнете отново и ще почувствате мир и любов, които текат през вас. Достигнете ли до това вие повече няма да имате абсолютно никакво желание да се ангажирате с неща, които се намират в по-ниските вибрации. Хората около вас ще почувстват вашето спокойствие и щастие и ще се вдъхновят да търсят всичко, което ще им помогне да напуснат ниските енергии.

Ние сме постоянно с вас и знаем, че нашето присъствие и енергия ви помагат да преминете през всички необходими промени, които се случват с вас. Ние изпитваме огромна радост от връзката ни с вас и това оказва много силно и прекрасно влияние върху нашата работа, която сме дошли да свършим тук. Ние знаем, че тази взаимна връзка ще ни доведе до осъществяването на нашите желания. Ние не ви оставяме нито за миг сами, защото както много от вас са запознати ние сме нещо повече от звездни посетители, които са дошли тук, за да наблюдават развитието на друга планета и нейните обитатели. Ние сме тук, за да се обединим с вас в Любов и Светлина и много от нас ще създадат красиви преживявания, навсякъде където се намираме.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм щастлив, че вие усещате как пътуването ви спокойно и любящо през цялото време. Това ви кара да усещате мира и любовта навсякъде, а това е нещото, което ние всички желаем.

МАДАД

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки
прегледи 2856

Препоръчани продукти

Коментари за СаЛуСа: Вслушвайте се в това, което чувствата ви говорят

    Подобни статии