Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Послания от висш разум  »  СаЛуСа  »  СаЛуСа: Двойствеността приключи

СаЛуСа: Двойствеността приключи

СаЛуСа: Двойствеността приключи

Ченълинг от 4 Януари 2013

През многото ви животи в цикъла на двойнствеността, сте се изправяли пред огромни предизвикателства и в резултат сте достигнали по-високо духовно ниво. Сега двойствеността, такава каквато я познавате, губи влиянието си над вас и остава на заден план.И все пак докато се борите с влиянието му върху вас и изчистването на връзките ви с по-ниските енергии, вие сте изправени пред голямо предизвикателство. Ние знаем, че ви е трудно да се откажете от досегашните си нагласи, идеи и вярвания, които имате на базата на това в което сте възпитани да вярвате. Цялото знание и истина се крие във вас самите и просто трябва да погледнете навътре в себе си, за да я откриете. Не се колебайте да преминете към новите разбирания, ако имате някакви съмнения в тях.Преди беше лесно да се съди, защото това беше естествения начин по-който реагират хората, но сега вие трябва да се предвижите напред и да виждате всички души, като част от Единството.

Разделянето е присъщо за тъмните сили. Те са тези, които ви карат да се хващате за гърлата, но сега е времето да излезете от тази заблуда, че сме различни. Забравете физическите различия, обичаи и религиозни вярвания, защото зад тях се крият красивите души на Светлината, каквито сте вие. Като признаете Единството вие ще се присъедините към хората, които са поели по пътя към Издигането. Вече трябва да се разбрали, че вашият стремеж към съвършенство никога няма да свърши, докато накрая не се обърнете към източника на всичко. По свой собствен начин вие сте успели да преодолеете опитите да ви държат далече от истината. Вие сте осъзнали, че винаги ще бъдете част от единствената истина и това е много важно, защото в противен случай ще бъдете непълноценни.

Може да оставите зад себе си някаква недовършена работа, но това вече няма значение, тъй като през 2012 завърши цикъла на Дуалността. Кармично казано вие вече ще се занимавате само с важните проблеми и тъй като закона на Милостта вече е в сила, всичко кармично от миналото ви е простено. Вие сте научили уроците си, които са ви издигнали и по-нататъшни преживявания в дуалността са излишни. Настоящата година ще ви донесе нова и по-смислена връзка с вашия висш Аз. Това означава, че за разлика от миналото сега вие можете да се включите към извора на знанието, който се съдържа във вашия висш Аз. Вече няма да е необходимо да разчитате на другите за вашето собствено знание и разбиране за нещата.

Досега много пъти сме ви казвали, че държите цялото знание в себе си. Вярвайте в себе си и си давайте напътствия и интуитивно ще разберете, кога сте взели правилното решение. Тази  година ще ви донесе огромни ползи, тъй като приемате непрекъснатият поток от високи енергии, който достига Земята. Всички процеси се ускоряват и времето постепенно ще престане да има същото значение както преди. Следващата част от вашето Издигане е свързано с Майката Земя. С наша помощ ще създадете нова Земя, която да е подходяща за душите, които ще станат напълно съзнателни същества. След това ще можете да се наричате „Галактически Същества” и вратите пред вас ще се отворят за още по-големи възможности, отколкото някога сте имали. Нивото до което ще напреднете зависи изцяло от вас и след като направите своя избор ще получите много помощ от нас.

Най-важният човек на Земята сте Вие и само Вие определяте на къде ще ви отведе пътуването. Вие избирате различните опции, които са ви достъпни, но трябва да внимавате и да сте сигурни какви са те. Като се грижите за себе си и собствените си нужди не означава, че трябва да игнорирате другите. Част от работата на всички работещи за Светлината е да се грижат за нуждите на другите. Всяка душа носи отговорност да се подготви да получи голямо количество светлина, така че да може нивото на съзнанието им да продължи да се увеличава. Тази светлина ще ви държи твърдо на пътя към по-висшето разбиране и ще ви помогне да продължите да се движите в по-висшето измерение. Пътят е пред вас и вие напредвате точно със скоростта, която ви подхожда. Както казахме по-рано вие сте безсмъртни и разполагате с цялата безкрайност в която да се развивате. Вие не сте под никакъв натиск да постигате определен напредък. Напредвайте толкова, колкото се чувствате комфортно.

Вие вече сте свършили трудната работа, като сте се освободили от повечето от по-ниските енергии, които са свързани с двойнствеността. Сега можете да бъдете по-амбициозни и да си зададете цели много по-високи отколкото преди. Усилията, които сте положили от началото на Хилядолетието и по-специално през последните няколко години са ви донесли много успехи.  Няма нужда да чувствате, че сте се провалили, просто защото Издигането не отговаря на вашите очаквания. Всъщност е точно обратното, тъй като сте повдигнали вибрациите си, така че входящите енергии могат да бъдат заземени чрез вас. Това ви поставя на място от което сте в състояние да се издигнете още повече и Любовта ви завладява.Това е гаранция, че ще преминете по-бързо и ще получите предимствата на Новата Епоха. Многото закъснения и многото препятствия, които тъмните сили причиняваха, за да забавят процеса, повече не могат да оказват влияние. Те нямат силата или организацията да се противопоставят и тяхната дейност ги издава какви са всъщност.

Ние ви молим да продължите живота си със същия фокус, който сте имали и преди и да мислите позитивно, тъй като всичко съществува в настоящето и се проявява точно това, което желаете. В различните периоди са ви дадени достатъчно подробности да знаете какво ви очаква и новата парадигма ще ви даде всички възможности да се възползвате от влизането в Новата Епоха. Настоящият период на несигурност ще бъде кратък и скоро ще забележите и почувствате промените, които настъпват. Това което трябва да запомните е резултата от общото извисяване в нивата на съзнанието, защото това ще доведе до нова нагласа и желание за придвижване на вашата цивилизация към Новата Епоха с пълна скорост. Приемете, че някои неудобства са неизбежни, тъй като скалата на осъществяваните промени е много голяма. Въпреки това ние от Галактическата Федерация сме готови, както винаги да ви помогнем да се адаптирате. След като започнем ще усетите много бърз напредък, много по-голям от всичко което в момента сте в състояние да направите.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам общата ви реакция към Издигането е на приемане и разбиране. Вие разбирате, че не сте изгубени в процеса на Издигането. Вашето прекрасно бъдеще е гарантирано и вие ще го изпитате своевременно. Нашата любов е с вас, където и да отидете и винаги ще бъде така.

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка
прегледи 3778

Препоръчани продукти

Коментари за СаЛуСа: Двойствеността приключи

    Подобни статии

    Крион: Мрак и светлина

    Крион: Мрак и светлина

    Ченълинг от Рино, Невада Приветствам ви, скъпи мои, аз съм Крион от магнитната служба. Седим отново...