Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Послания от висш разум  »  СаЛуСа  »  СаЛуСа: 21 Декември чука на вратата ви

СаЛуСа: 21 Декември чука на вратата ви

СаЛуСа: 21 Декември чука на вратата ви

3 Декември 2012

Някога мислили ли сте си, че 21 Декември ще настъпи, а ето той вече чука на прага ви. Все още има още някои посвещения, които трябва да се извършат преди специалния ден. Всеки един от вас, който подготвя своето Възнесение, трябва да бъде напълно готов. Осъзнали ли сте вече своята важност в процеса на Възнесението и какво невероятно събитие ще бъде то. Можете ли да разберете какво се случва във Вселената и големите промени на великолепните пропорции. Какви сили могат да имат такива правомощия върху елементите и всичко, което съществува. Скъпи мои не друг, а самия Бог реши, че Възнесението трябва да се извърши в този момент. Експеримента с двойнствеността вече приключва и вие вече го изпитахте и излизате от него с плаващи цветове. Все още не можете да осъзнаете какво невероятно постижение сте направили, но накрая вие ще знаете, че сте успели.

Имате пълното право да бъдете доволни от себе си и няма да бъде преувеличено да се каже, че сте били до Ада и обратно. Не сте имали никаква представа срещу какво е можело да се изправите, но сте го направили с достатъчно доверие и вяра в себе си. Поглеждайки назад сега не е необходимо да се търси решение за тези, които досега не са успели да се издигнат в Светлината.  Знаеше се, че повечето души ще бъдат издърпани към негативната страна, но това нямаше сила над вас. Вие вече сте преодолели слабостите си, чрез разбиране на вашите проблеми, свързани с кармичните преживявания. Свободата е страхотно нещо, но тя има определена цена, тъй като сте отговорни за действията и дори думите си. Вашият меч на Светлината е дълбоко в дълбините на мрака и сега свети по-ярко от всякога.

Вие сте били високо просветлени души в епохата на двойственост, но сега дори сте по-силни в резултат на вашите преживявания. Вие сте готови за по-велики дела в служба на Светлината. Вие ще станете учители, каквато е вашата съдба. Не е чудно, че получавате награди и похвали, тъй като все още не сте разбрали колко велики сте. Цялата вселена се събира, за да наблюдава вашето Възнесение, тъй като това е едно специално и уникално събитие, тъй като ще изпитате Възнесението с вашите физически тела. Заради това в последно време  има висока концентрация на Светлина, изпращана към Земята, за да сте сигурни, че сте добре подготвени. Разбира се не трябва да забравяме да споменем и Майката Земя, най-красивата и прекрасна душа. Тя също е готова да ви отведе напред в по-висшите измерения, където всичко ще пребивава правилно.

На този етап абсолютно нищо не може да попречи на Възнесението да се случи, затова сме изненадани, че последните заговорници не са се оттеглили и не са признали поражението си. Техният манталитет е да се съпротивляват до самия край, без да вземат под внимание собствената си еволюция или загубата на човешки живот. Независимо от кова колко ниско са паднали те все още имат божията искра и все още могат да възпламенят пламъка на любовта. Те ще се нуждаят от много помощ, за да се върнат към светлината  и ще я получат от любящите ангелски души, които служат на Божията воля. Вие също можете да вземете участие, като им изпращате вашата безусловна любов и им помогнете да се събудят отново. Никоя душа не е изоставена, дори ако се наложи да бъде върната на Божественото и да бъде изпратена отново за по-нататъшен опит.

Много скоро нещата в живота ви ще се променят завинаги и това ще бъде само началото на цяла поредица от събития. Вие със сигурност ще забележите разликата и ще усетите, че енергията около вас  е толкова вдъхновяваща и това ще бъде постоянна промяна. Вие се връщате към нивата, които са в съответствие с истинската ви същност. Не може да се опише с думи еуфорията и блаженството, но след като я изпитате, никога няма да искате да се върнете към по-ниските енергии. Парадоксално е, че когато имате всичко умът ви си представя за прости неща от които имате нужда, а не за придобиване на неща в името на вашите нужди. Човекът сега търси и трупа собственост за лична изгода, но в бъдеще няма да има такива тенденции.

Както заявихме по-рано, повечето от вашите нужди ще бъдат удоволетворени, чрез силата на мисълта и много други функции на нашия мозък. Тези неща са далеч отвъд всичко, което можете да си представите и имат огромна сила и капацитет. Тези нива на съзнание далеч надвишават човешките в този момент. Може би тоталната свобода ще ви донесе много радост, защото ще бъдете отговорни галактически същества и ще бъдете в състояние да пътувате без каквито и да е ограничения. Ще можете да се срещате с други същества и да се наслаждавате на нещата, които научавате за тяхната цивилизация, тъй като имате естествена склонност към събиране на знания и трупане на опит.

Докато свикнете с мисълта, че всичко е Сега може да се объркате, но също така ще сте много развълнувани от възможността да пътувате в която и да е част от предишните ви животи или историята на Земята. Линейното време е ограничение, тъй като виждате миналото и бъдещето разделени. Достигайки до свръхсъзнанието вие ще имате толкова много да се учите и да изпитвате един безкраен опит, който да разшири вашите нива. Тогава ще имате великите сили на сътворението и буквално няма да има нещо, което да не можете да направите. Вие ще бъдете като богове и ще имате подобни сили, като ще бъдете достатъчно мъдри, за да ги използвате правилно и за доброто на всички. Ние сме успели да погледнем в бъдещето и да видим, че еволюцията ви няма да бъде толкова бърза, колкото е в момента.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм много щастлив, че мога да говоря за бъдещето ви, което приближава, толкова бързо. Не съжалявайте за нищо Мили Мои, че оставяте старата цивилизация зад себе си, тъй като сте прекарали стотици, а може би и хиляди животи в нея. Тя няма вече на какво да ви научи и посредством вашето колективно съзнание трябва да се възползвате от вашите колективни преживявания. Напред се крият още предизвикателства и  въпреки, че двойнствеността ще съществува в новото ви ниво на съзнание е малко вероятно тя да бъде привлечена от вас. Гледайте смело напред и знайте, че вече сте почти там. Както винаги ви изпращаме нашата любов, тъй като вие се нуждаете от всякаква помощ, за да достигнете до Възнесението.

Благодаря ти СаЛуСа

Майк Куинсли

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 1 оценка
прегледи 3948

Препоръчани продукти

Коментари за СаЛуСа: 21 Декември чука на вратата ви

    Подобни статии