Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Един от най-важните дни настъпи

Един от най-големите дни в живота ви най-накрая настъпи и това е финализиране на цяла поредица от животи. В най-скоро време ще имате възможност да напуснете цикъла на двойствеността. Това ще доведе до момента, който сте чакали т.н. Златна Ера, която ще ви издигне до по-висши измерения на щастие и радост. Проблемите и тревогите, които ви съпътстват скоро ще бъдат заменени от участие в различни проекти, свързани с издигането на Майката Земя. В следващите няколко дни вие ще оценявате преживяванията на хората и ще ги сравнявате с вашите собствени в търсене на смесени реакции. Хората на Светлината неизбежно ще открият, че са получили енергиен вход, който ще установи ново ниво.

Никой не може да предотврати ефекта на новите енергии върху себе си, но не всеки ще ги усети. Вашата цивилизация никога няма да бъде същата отново, както по време на двойствеността и това е вашата благословия. Сега ще осъзнаете, че има по-целенасочено значение на действията и намеренията, които се предприемат. Те ще ви изпълнят с желание да продължите напред и да създадете едно ново общество, което се основава на любовта. Това ще се случи, тъй като силата на сътворението сега е силна в теб, отколкото когато и да е било преди. Моментът сега е настъпил за хората на Светлината и те ще определят как ще променят или премахнат  тези, които стоят на пътя на истинския прогрес. Това което е пречело до сега трябва да бъде освободено за благото на всички.

По-високите вибрации на земята ще помогнат на вашите галактически приятели да се появят пред вас, тъй като няма да ни се налага да намалят толкова много собствената си вибрация, за да достигнат до вашата. Разберете, че вашето нормално пребиваване в тези ниски вибрации е изключително неприятно за същества, като нас. Това обаче съвсем скоро ще бъде част от историята, след като заемете своето място в 5-то измерение. Скоро ще се адаптирате към нов начин на живот, който ще ви покаже промените, необходими да направите, за да прескочите в бъдещето. Имате много неща да компенсирате и ние сме готови да започнем, само с минути предизвестие.

Както споменахме по-рано освободете се от миналото, тъй като то няма да има почти никакво влияние за бъдещето ви. Вие започвате едно ново начало сега и вашата карма ще бъде изчистена и по този начин  вашия фокус ще бъде върху това, което предстои. Предстоят толкова много неща, които ще бъдат от голяма полза за вас, премахвайки необходимостта да прекарвате по-голяма част от времето си за непродуктивни задачи. Вие ще имате по-голяма свобода, отколкото можете да си представите и тя ще ви позволи да разполагате с достатъчно време, за да следвате сърцето и желанията си. Ще имате връзка с отминали епохи и ще можете да се свързвате с признати учители от различни епохи и да получите съвет от тях. Ако искате да постигнете нови неща и ви вълнуват нови интереси, можете да дойдете на борда на нашите кораби с нас.

Остават по-малко от 2 седмици до големият финал, когато ще се издигнете с Майката Земя. През това време ние очакваме повече хора да се събудят и процесът може да ги пренесе. Разбира се тези от вас, които съзнателно са усетили, че са се издигнали на 12 декември, без съмнение вече са готови за своето издигане. Считаме, че все още не сте достатъчно потопени в събитията, които ще се случат след 21 декември, тъй като те са уникални и никога не са се случвали преди това. Въпреки, че и преди е имало хора, които са се издигали, издигане с такива размери ще се състои за пръв път. То със сигурност ще бъде успешно, тъй като е в ръцете на мощни същества, които изпълняват волята на Бога.

Изглежда, че е загубено много ценно време, заради забавяне и възпрепятстване на нашите планове, но въпреки това ние сме много активни. Ние можем бързо да направим нужните промени, както сме го правили в много случаи и сега може да се наложи да го направим, заради дългия списък със задачи за ограничено време. В същото време ние постоянно ви наблюдаваме и ще осуетим всякакви размирици. Скоро ще бъде сложен край на всички военни действия. Вие ще имате пълен контрол над земните си дела, но ние винаги ще бъдем близо до вас. Нашият галактически флот е толкова голям, така че можем да оставим някои от корабите си в Слънчевата система, за да бъдат на разположение, ако са необходими. Вече имаме бази на земята и те ще останат за вашата защита.

Не забравяйте, че процесът на Издигането в момента едва започва и ще продължи дълго време. Така, че насладете се на този етап от пътуването си и се уверете, че сте готови за 21 декември, за да се възползвате от тази златна възможност, да се издигнете заедно с Майката Земя. Със свършването на слънчевият цикъл, започва космическият цикъл и това ще бъде едно вълнуващо пътешествие. Този път няма да бъдете изпълнен със смущения или негативни преживявания и това ще ви донесе радост и удовлетворение.  От духовна гледна точка напредъка ще бъде малък, но вие никога няма да престанете да се учите и да вървите напред. От вас зависи с каква скорост ще напредва вашето духовно развитие, но то винаги ще бъде в съзнанието ви и ще определя действията ви.

Има различни тълкувания за периода между 12 декември и 21 декември, така че следвайте интуицията си за това какво да правите през това време. Трябва със сигурност да поддържате мира и спокойствието на всичко около вас, за да сте сигурни, че поддържате баланса в себе си. По този начин ще получите максималния размер светлина, която тялото ви може да поеме. Може да минете през странни чувства на несигурност и неудобство, но просто ги игнорирайте и те скоро ще престанат да ви смущават. Разбира се не всички хора ще имат еднакво преживяване, но при всички положение неприятните симптоми ще бъдат краткотрайни. Придържайте се към здравословните храни и колкото по-свежи са те, толкова по-добре. Много важно е да пиете много вода.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм много доволен,  че всички вие най-накрая сте достигнали магическите дати, които сте чакали толкова дълго време. Знаем, че накрая няма да бъдете разочаровани и това което последва ще ни позволи най-накрая да се срещнем. След като сме се занимавали с толкова много приоритети, които съществуват във вашия свят, можем да започнем да търсим възможности, да ви приветстваме на борда на нашите кораби. Може да сте сигурни, че всички неща ще се случат в най-подходящото време.

Рейтинг:

Отзиви

Анонимен
Обичам ви, усещам ви, чакам ви !
Анонимен
Вече ви очаквам с нетърпение и вярвам че всичко ще е за добро!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...