Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Послания от висш разум  »  СаЛуСа  »  СаЛуСа: Изчистете всички стари енергии

СаЛуСа: Изчистете всички стари енергии

СаЛуСа: Изчистете всички стари енергии

Ченълинг от 17 Декември 2012

Вече започвате да свиквате с мисълта, че двойствеността, която сте изпитвали до скоро е вече в миналото. Така, че вече можете да се захванете със задачата да се изчистите от всички стари лични енергии, които както знаете нямат място в по-високите измерения. Вече по-лесно можете да усетите, че сте се издигнали в по-високите вибрации, тъй като вече инстинктивно знаете това, което изисква вниманието ви. Повратната точка е достигната и няма връщане назад и вие трябва твърдо да се насочите изцяло върху бъдещето. С издигането на Земята вие ще навлезете в една Златна Ера, която ще предполага създаването на Галактическа цивилизация.

Ние знаем, че много от вас, които не са се почувствали много извисени на 12.12, от тогава са забелязали някакви промени в себе си. Това усещане ще продължи, тъй като тялото ви реагира на енергиите, които все още достигат Земята ви. Издигането продължава, както и вашата духовна еволюция, но ще мине известно време преди следващият важен етап. Предстоящите вълнуващи времена ще ви дадат възможност за избор за мястото където ще е бъдещето ви. Чудесни възможности ще бъдат предоставени пред вас, за разлика от миналото, когато вашият първи приоритет е бил получаването на доходи, за да оцелеете. В близко бъдеще никой няма да има такива проблеми и вие ще разполагате с цялото си време да следвате желанието на сърцето си. Това да служите на другите ще бъде най-голямото удоволствие и възнаграждение, тъй като ще осъзнаете, че това е основната цел в живота.

Времето напредва и вие ще преустановите някои неща, които са ви носили удоволствие в старото измерение. Вашето желания ще бъде за по-чисти и здравословни занимания и за енергия, която да повдига вашите вибрации на по-високо ниво. Наркоманиите и старите вредни навици постепенно ще бъдат отхвърлени, тъй като ще намерите по-интересни и удовлетворяващи начини да прекарвате времето си. Винаги ще бъдете готови за нещо ново и създаване на нови приятелства, където и да отидете ще ви осигурява прекрасното чувство на удовлетворение. Бъдете сигурни, че много специални отношения, които сте имали на Земята ще продължат и в бъдеще и силната ви връзка с любовта никога няма да ви разделя за дълго.

Любовта е ключа към всичко и това е причината да продължавате да се движите към Безусловната любов. Това е постижението, което отваря всяка врата за вас и ви дава възможност да продължите да се движите нагоре през различните измерения. Страхотно е да сте постигнали някакъв успех, като в същото време енергиите около вас не са били подходящи за постигането му. Вие сте се разсейвали твърде много и сте имали сблъсъци с тези които са изпаднали в по-ниските вибрации. Сега епохата на материализма бързо се отдръпва на заден план и скоро напълно ще изчезне. Напредъкът който сте постигнали до сега е бил постигнат в тестови условия и ние се възхищаваме  на вашата устойчивост и решителност да бъдете успешни. Това ще ви отведе по пътя на вашата истинска цел.

Не е задължително да знаете как сте стигнали до тави точка, която ви пренася в Новата Епоха. Всеки един от вас е изпитал всевъзможни ситуации на някакъв етап от многото ви животи и вътрешния ви глас ще ви накара да се фокусирате върху плана ви за живота. Сега когато завършва цикъла на двойствеността той вече има малко или почти никакво влияние върху вас. Най-важното нещо в живота ви сега е да продължите да гледате напред и да пристъпвате към вашето ново Аз. Това Аз в крайна сметка ще ви изведе към красивата енергия на по-висшите измерения. Въпреки, че сте имали стотици човешки животи, преживяването което предстои да имате е уникално и ще се помни много дълго време.

Ние от Галактическата Федерация на Светлината сме готови да участваме в многото етапи, които ще продължават да ви носят Новата Епоха. Ние може би всеки един момент ще ви кажем, колко близо са нещата да се случат. Ние сме абсолютно готови за действие и това се дължи и на закъсненията, които се случиха. Продължаваме да следим световните ситуации и за известно време сме спрели ескалацията на напрежението в Близкия изток, които биха могли да доведат до нова световна война. Тези събития вече са изпратени в миналото и ние не можем да чакаме вече идването на постоянния световен мир. Той трябва да дойде, тъй като ниските вибрации на войната и всичко, което се свързва с нея не може да съществува в по-високите измерения.

За тези от вас които празнуват Коледа сега е времето да проявите щедрост и да покажете вашата любов към тези, които се нуждаят от нея. Това е знак за степента до която сте напреднали духовно  и е довело до огромно увеличение на размера на Любовта, която е заземена на Земята. С настъпването на Новата Епоха тези чувства у вас ще продължат да се покачват и вие ще изпитвате голяма радост и щастие. Това няма да е моментално преживяване, тъй като високите енергии ще се превърнат в нещо нормално. Това чувство на върховно блаженство е трудно да се опише с думи, тъй като е много всеобхватно и мощно. Това е все едно любовта да се съедини с всяка една ваша клетка. Това е много близо, тъй като много от вас вече са усетили нивото на любовта, за която говорим.

Ще откриете, че тези красиви чувства на хармония и мир ще идват при вас все по-често с всеки изминал ден. Пречиствайки тялото от нежеланата енергия, вие освобождавате повече място за по-високите енергии. Не забравяйте, че вашите клетки на тялото се променят дори и сега, докато накрая не станат напълно кристални. Това ще даде възможност на по-високото ниво на съзнание да изведе душата към по-високите измерения. Това е началото на пътя ви към пълното съзнаване и превръщането ви в Галактическо Същество.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам, че вие най-накрая сте на финалната права. Вие навлизате в Светлината и тя ще продължи да нараства експоненциално. Вие сте въплътената любов и ние се чувстваме привилегировани да бъдем част от нея.

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки
прегледи 3624

Препоръчани продукти

Коментари за СаЛуСа: Изчистете всички стари енергии

  1. .

    Това е може би началото....Ще видим...!

Подобни статии