Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Послания от висш разум  »  СаЛуСа  »  СаЛуСа: Има споразумения за промени

СаЛуСа: Има споразумения за промени

СаЛуСа: Има споразумения за промени

Ченълинг от 1 Март 2013

В много части на света старите енергии се сриват и с това идва възможността те да бъдат заменени с новите парадигми. В момента ситуацията е много несигурна и вие ще можете да видите някои от признаците на това разпадане. Еврото, както и някои други валути са много нестабилни. Всичко това води нещата към големи промени и банките ще бъдат принудени да преразгледат своите методи на търговия. Банките знаят какво става и се опитват да предотвратят неизбежното и да продължат да извличат облаги от статуквото. Вече има обаче споразумение между много страни да се извършат предложените промени, но се чака подходящия момент да бъде свършено това, за да можем всички заедно да продължим напред.

Не след дълго Разкриването ни ще започне да се осъществява, но не очаквайте то да бъде много задълбочено в началните етапи. Ще отнеме време да се отстранят многото тайни свързани с НЛО и извънземни. Въпреки това след като истината започне да излиза наяве ще започнете да осъзнавате, че ние сме имали контакти с вас в миналото. Ще отнеме време, докато излезе наяве истината за това, че Сивите помагат на вашите правителства, като им дават достъп до по-напреднали технологии. Нашето най-голямо желание е присъствието ни да бъде официално признато, като се подчертае, че ние винаги сме били миролюбиво настроени и сме желали да помагаме на човечеството. Ние живеем по законите на светлината и в отношенията си с вас винаги сме се ръководили от Божиите закони.

С течение на времето ще научите много съвместното ни съжителство в продължение на хиляди години и ще откриете, че винаги сме действали, като ваши пазители. Ние наблюдаваме еволюцията ви и винаги сме ви помагали да преодолявате пречките, които са спирали развитието ви. Разбира се не можем да се намесваме изцяло в съдбата ви и не се намесваме в ситуации в които всеки трябва да изтърпи последствията от собствената си карма. В тези ситуации ние не можем да се месим, но това не ни пречи постоянно да ви изпращаме Любов и Светлина. Подготвяме се за времето, когато ще ни бъде позволено да бъдем много по-близо до вас. Вие често виждате голям брой от нашите кораби, докато ние се опитваме да почистим вашата атмосфера и да държим под око онези, които все още са решени да причинят неприятности.

В миналото е имало много искания да арестуваме онези, които са ръководители на тъмните сили. Вие сте чували за „Мантинелата”, по този начин ние сме били в състояние силно да ограничаваме техните дейности. Масовите арести може да предизвикат паника сред вас, тъй като малцина ще имат познанието защо се случва това. Затова ние искаме промените да стават постепенно и сме поставили наши представители на позиции, които дават повече контрол на силите на Светлината. Когато излезем открито пред вас ще станете свидетели на бързите промени, които са подготвени отдавна. Уверяваме ви, че в крайна сметка ще можете да се насладите на всички ползи, които сме ви обещали и ние ще направим всичко по силите си, за да ви помогнем в това отношение.

Трябва да използвате своята енергия за всичко което е чисто и позитивно и да не я изразходвате за неща, които са свързани с Илюминатите и техните действия. Тяхното време изтича, действията им вече са ограничени и накрая ще бъдат спрени напълно. Те вече не представляват такава заплаха, каквато са били преди и Съществата на Светлината ограничават силите им, така че да могат да бъдат държани под контрол. Ние все още не можем да накараме медиите да отразяват честно и точно, но това скоро ще стане и вече няма да имате съмнения, относно новините, които ви се предоставят. Ние очакваме повечето неща да бъдат започнати от вас и посредством закона на Привличането ние ще се присъединим. Вие сте тук на Земята, за да изпитате двойствеността  и все още я усещате, въпреки, че цикъла и приключва. Има незавършени действия, които носят тъмните енергии към светлината, за да се пречистят и това е където идвате и вие.

Преди 21 декември вие бяхте фокусирани единствено към него, докато сега има много събития които да изпитате , за които не сте сигурни къде ще се проявят. Ние ви съветваме да се фокусирате върху колективното разбиране за всичко, което се придвижва към по-високите вибрации. След това вие ще можете да осъществите това което се иска от вас и да ускорите промените. Светът е потънал в дългове и е ясно, че има само един отговор на вашите проблеми и това е пълно опрощаване на дълговете. Това е част от плана, който за някои от вас е известен, като NESARA, който ще благоприятства изобилието, а оттам и една процъфтяваща общност. Реалните отговори на вашите проблеми са сравнително прости, но намирането на правилните хора за решаването им не е лесна задача. Вие трябва да следите огромните промени, които настъпват в правителствата по света и след това всичко ще бъде възможно.

Вие сте забелязали, че времето започва да тече по-бързо и преди да сте се усетили събитията ще започнат да се случват много бързо, което ще покаже, че е започнала епохата на големите промени. По това време ние очакваме вече да сме признати и да осъществяваме контакти с вас, така че да можем да обединим силите си и да направим напредъка още по-бърз. Празненствата ще се състоят когато трябва, но световния мир е от съществено значение, тъй като всякакви военни действия трябва да бъдат прекратени. Ние имаме средства с които да наложим мира, ако това е необходимо. Когато мира бъде наложен вече никой няма да има никакви проблеми. Скъпи мои вие се справяте много добре със своето Издигане и продължавате своя път към Златната Ера.

Досега времето е доминирало живота ви, но след като навлезете в по-високите вибрации, то ще има все по-малко значение за вас. Вие ще започнете да разбирате концепцията, че всичко е в настоящето и просто ще се оставите на течението. Знаем, че сега вие си правите планове как да използвате времето си, но когато позволите на нещата да се случат по естествен начин, живота ще тече много по-лесно за вас. Трудно е за вас да възприемате живота без концепцията за времето, но след ато веднъж го направите ще се радвате на свобода , щастие и спокойствие. С промяната на възприятията ви за времето ще се променя и опита, който трупате.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се чувствам благословен, че мога да си комуникирам с вас. Изпращам ви Любов и Светлина от името на Галактическата Федерация на Светлината.

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки
прегледи 3529

Препоръчани продукти

Коментари за СаЛуСа: Има споразумения за промени

  1. .

    Za6to ne sprete genocida v Sirya??Dokoga??

  2. 1.

    Не могат да го спрат защото самите те го предизвикват , нали после ще имаме нужда от ''спасител'' и тогава Салусяните ще се предложат - дяволската игра е една и съща от Адам и Ева досега но сега вече ще им е за последно , за съжаление в Библията е казано че много хора ще повярват и ще тръгнат след звяра , а той ще бъде красив , лъчезарен и усмихнат никой да не се съмнява и милиарди изтерзани души ще повярват в този вълк в овча кожа ...

Подобни статии