Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Послания от висш разум  »  СаЛуСа  »  СаЛуСа: Навлизате в последния етап преди възнесението

СаЛуСа: Навлизате в последния етап преди възнесението

СаЛуСа: Навлизате в последния етап преди възнесението

30 Ноември 2012

Вие сте на път да навлезете в последната отсечка на пътуването си и много скоро ще изпитате голямо увеличаване на нивото на съзнание. Повечето хора споделят, че тази година за тях е преминала по-бързо от обикновено, а след Възнесението времето ще започне да тече още по-бързо. Отново искаме да потвърдим, че напредъкът се засилва, когато многото промени, които трябва да се направят се осъзнаят и това ще ви помогне да не ви липсват неща за които сте предполагали, че ще ви липсват. Времето никога не е било от толкова решаващо значение и ние с нетърпение очакваме периода след Възнесението. Това е времето, когато нашата работа и тази на нашите съюзници няма да бъде възпрепятствана от външни влияния.

След Възнесението бързо ще забравите предишните трудности, тъй като ще има толкова много нови вълнуващи неща. Живота в по-високите нива на вибрации е вълнуващ и вдъхновяващ. Радостта и свободата ще събере хората заедно и те ще се чувстват като истински братя и сестри. Това е вашата естествена склонност да споделяте любовта си с другите, но досега сте били учени, че многото страни и техните народи са ви врагове. Факт е, че мнозинството хора ще живеят в мир, ако изкуствено не се издигат бариери между тях. След като се възстанови доверието ще станем свидетели на голяма промяна в отношенията между народите. Споделянето и любовта към това което другия представлява ще се превърне в основа, за това другите култури да бъдат приети.

Разберете, че промените за които говорим са само началото на многото промени, които ще засегнат обществото ви. Те са трамплин към по-нататъшното ви израстване и превръщането ви не само в Галактически Същества, но и в част от Галактическата Цивилизация. Така, че дори и настоящите промени ще бъдат краткосрочни, тъй като вие сте предопределени да се откажете от всички аспекти на 3D цивилизацията. Вместо да ви объркваме, като движим нещата прекалено бързо, ние го правим по начин, който ще ви даде възможност да бъдете напълно подготвени. Дори ние не знаем какви ще са първите промени, но когато те започнат те ще бъдат бързи и яростни. Ние сме готови да ускорим процеса, едва след като ни дадете сигнал.

В момента тъмните сили не са проблем, но големият размер на задачите изискват много голяма координация. Много от плановете вече са готови, но те все още се пазят в тайна, за да защитят участниците в тях. За щастие в момента има толкова много работници на светлината, които продължават да издигат енергиите. Те пречат на тъмните сили да имат каквото и да е реално влияние. Тъмните сили са преборени да осъществят своите цели и намерения, но дори и отделните хора могат да създават проблеми. Затова продължаваме да ви напомняме да запазите концентрацията си върху Възнесението и изпращайте вашата светлина до всяка точка на света, която в момента не се намира в мир. Разбира се тази светлина може да изпрати и към човек, който например говори срещу Възнесението, за да ги разсее.

Останете позитивни, тъй като сте на прага на портал, който ще ви позволи да навлезете в 5-то измерение. Вие ще почувствате промяната във вибрациите и това ще е най-вдъхновяващото ви преживяване. Представете си, че повече никога няма да чувствате тези безжизнени енергии, които са студени и неприветливи. Ще бъдете изненадани колко голяма е разликата, затова хората, които вече са изпитали по-високите нива не искат да ги напускат. Това е вашият естествен начин на съществуване, но сте били издърпани от по-ниските вибрации и сега е трудно да намерите обратно своя път. Въпреки това с голяма упоритост и решителност сте намерили Светлината отново и тя ще продължи да се разраства и да ви напътства през много измерения.

Както вече трябва да сте разбрали всичко е създадено с любов и него да бъде променена неговата форма, но не може да бъде унищожено. Това е най-мощната сила във Вселената и трябва да се научите да я контролирате и използвате разумно. Господ e тази сила и ни е показал как тя може да бъде използвана по най-нежния и полезен начин. Това е нещо което вие изпитвате и се учите как да направите. Разберете, че когато ние ви казваме, че сте Богове, това означава, че вие имате потенциала да бъдете такива, което означава, че имате неограничена сила. След като издигнете вашите творчески сили вие ще станете съ-творци с Бога. Затова не подценявайте способностите си и излезте с увереност, тъй като вие сте този, който подготвя почвата, за времето ви в по-високите измерения.

Дори сега някои от вас са развили мощни лечебни способности и вярата в себе си им позволява да направят това. Повечето от вас го правят подсъзнателно и дори не осъзнават това което са направили. Когато осъзнаете способностите си имайте в предвид, че не винаги ще можете да се справяте. Някои хора не искат да бъдат излекувани и предпочитат да изпитат болестта, като средство, което да повиши опита им. Така че правете всичко с позитивно отношение, че всяка лечебна сила, която изпратите ще бъде за постигането на най-добрите резултати. Внезапното изцеление се случвало много много пъти и е било документирано.  То обаче не може да се случи ако получателя на изцелителните сили не е готов за отстраняване на причините, които са го довели до болестта. Повечето болести си ги причинявате сами, като отслабвате имунната си система и по този начин ставате уязвими към болести. Здравото тяло често остава със здрав ум и навици.

Галактическата Федерация на Светлината работи усилено да приключи редица проекти, които се намират в последните си етапи. След Възнесението ще бъдете в състояние да видите тези неща и да се придвижите бързо напред. Бъдете сигурни, че събитията си създават свои собствени пътища напред и са като снежна топка, която набира скорост. Не е ясно какво може да спре този процес и ние сме готови да действаме. Виждаме Светлината на Земята, която достига нови висоти. Мрежите са готови и стабилизирани за окончателния преход преди Възнесението.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ще ви изпращам нашите благословии, за да запазим духа ви висок, тъй като не искаме да видим някой да загуби вяра в този късен етап на подготовката. Ние обичаме всяка душа и работим за това всеки един от вас да се освободи от тъмните енергии.

Благодаря ти СаЛуСа

Майк Куинсли

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки
прегледи 5622

Препоръчани продукти

Коментари за СаЛуСа: Навлизате в последния етап преди възнесението

  1. .

    ама че добра демонска измама за последните дни хехе

Подобни статии