Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Послания от висш разум  »  СаЛуСа  »  СаЛуСа: Нещата във вашия свят се ускоряват

СаЛуСа: Нещата във вашия свят се ускоряват

СаЛуСа: Нещата във вашия свят се ускоряват

Ченълинг от 30 Юли 2013

Нещата във вашия свят се ускоряват, което несъмнено е един от знаците, че трансформацията ви в същества с пълно съзнание протича според плана. Тук сме, за да ви напомним това, както и за други промени, които се случват, докато не сте в състояние напълно да се свършете с Висшето си Аз. Тогава ще ви помогнем да запомните как да използвате цялото познание, до което имате достъп. Сега то достига до вас на части, но веднъж постигнали необходимото ниво на съзнание, ще бъдете напълно свързани с цялото познание, достъпно за конкретното състояние на съзнанието ви. Процесът на издигане ще продължи, докато не се върнете до източника. В по-висшите реалности не е важно как използвате времето. От най-голямо значение са уроците, които усвоявате и докато не ги разберете напълно, няма как да продължите напред. 

За някои от вас тези дни може да са стресиращи и неприятни, защото с повече светлина и любов, идващи към Земята дори най-старите въпроси се появяват отново, търсещи вашето внимание. Както казахме преди, отнасяйте се към тях с любов и състрадание, защото когато те са тук,  вие сте избрали да ги изчистите в този живот, за да продължите, без да пречат на развитието ви. Не забравяйте да обичате себе си и отделете малко време през деня за кратка почивка, потапяйки се във вътрешния си свят, Това е нещо, което трябва да осъзнаете за себе си - тези моменти най-много помагат за трансформацията ви. Изключително важно е да останете в спокойно състояние на ума, защото тогава ще можете да чуете напътствията без някаква намеса, ясно и силно, без съмненията, които обичайно изпълват мислите ви, когато сте уморени или разтревожени. Тези мигове на спокойствие и тишина могат да ви заредят със свежа енергия, помагайки ви да избегнете нежелани реакции от ваша гледна точка.

Виждаме, че много от вас вече са променили навиците си за прекарване на времето и тези, които са се освободили от илюзиите, скоро ще усетят огромната промяна в живота си. Един ден всички ще осъзнаят илюзията на времето. И това ще се случи, когато са готови – нито по-късно, нито по-рано. Ние продължаваме да ви напомняме, че трансформацията ви зависи от свободната ви воля и всеки от вас живее според собствения си избор. Майката Земя избира да изчака своите деца, които имат готовността за промяна, затова бъдете сигурни, че тя ще се погрижи за всички хора. Тези, които излъчват по-високи вибрации са готови да пристъпят в по-висш етап и да продължат да се учат. С това решение да се движат напред, те привличат по-висшата сфера по-близо до останалите, които са в състояние да се свържат с „новите” преживявания. Тук сме, за да ви помогнем да достигнете до това състояние на съзнанието и сега, когато нещата започват да се случват по-бързо, ние съобразяваме скоростта на дейността си с необходимостта от исканите промени.

Аз съм Салуса от Сириус и съм щастлив, че посланията ни достигат до вас. Споделяме радостта ви, че можете да чуете собствените си водачи, които и да са те, защото това ви дава увереност, че не сте сами и скоро ще почувствате единството с всички, ако все още не ви се е случило. Бъдете в мир и почувствайте огромната любов, която е изпратена към всички вас.

Медиум: MADAD

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки
прегледи 3233

Препоръчани продукти

Коментари за СаЛуСа: Нещата във вашия свят се ускоряват

  Подобни статии

  Крион: Още за кармата

  Крион: Още за кармата

  Ченълинг на живо от Сендпойнт Поздрави, скъпи мои, аз съм Крион от магнитната служба. О, как копнее...
  Крион: Науката

  Крион: Науката

  От Лий Каръл: Тук отново навлизаме в онези послания на Крион, породили най-много реакции. Можете да...
  Крион: Приказка за пътя

  Крион: Приказка за пътя

  Крион: Анджела и нейните приятели водачи Скъпи мои, плътно до вас и обвързани с вашата най-съкрове...
  Крион: Как стават нещата

  Крион: Как стават нещата

  Ченълинг на живо Банф, Канада: Поздрави! Аз съм Крион от магнитната служба и ви обичам сърдечно. Мо...