Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Послания от висш разум  »  СаЛуСа  »  СаЛуСа: Нищо не може да ви отдалечи от Издигането

СаЛуСа: Нищо не може да ви отдалечи от Издигането

СаЛуСа: Нищо не може да ви отдалечи от Издигането

Ченълинг от 18 Януари 2013

Нищо не може да ви отдалечи от Издигането. Някъде по пътя ви и не много далеч в бъдещето , цивилизацията ви напълно ще се издигне, както е планирано. По това време вие ще достигнете точката на критичната маса и няма да зависите от нищо друго, за да постигнете вашия успех. Сега от вас зависи да създадете обстоятелства за постигането на тази цел, чрез поддържане на фокуса върху всичко, което желаете. Не изпускайте от поглед факта, че през цялото време вие създавате бъдещето си и много паралелни светове. Трябва да сте сигурни за това което искате. Търсете всичко което е чисто, здравословно и добро за всички останали.

След вашето Издигане, сега сте по-мощни от всякога. След покоряването на тъмните сили много малко неща стоят на пътя ви към изпълнението на всичко, което сте очаквали. Света все още се ръководи от старите парадигми и може малко неща да ви предложи сега, така че можете спокойно да му обърнете гръб. Вие сте тези, които предизвиквате промените и много от тях вече са в сила. Това ще доведе до поредица от съобщения, които ще ви гарантират, че Новата Епоха е започнала. Светът е в смут, но планираните събития ще доведат до мирни разрешения на проблемите и където е необходимо ние ще окажем помощ. Ние не смятаме да изчезваме от полезрението ви, тъй като нашето бъдеще е до голяма степен свързано с вашето.

Ние от Галактическата Федерация на Светлината сме много заети, както винаги. Много проблеми свързани с промените се сортират в момента. Ние, заедно с нашите съюзници гарантираме, че нашите планове ще донесат това от което се нуждаем. Нашият кораб успешно ви защити от ядрена война с която бяхте заплашвани многократно напоследък. Подобни идеи вече нямат място във вашия свят. Оръжията са последният заговор, който вече е безсилен. С течение на времето ще се сложи край на всички войни и ще бъде обявен всеобщ световен мир. Индустриите свързани с тези дейности ще се ориентират към по-полезни и мирни нужди. Няма нужда да се тревожите за бъдещето състояние на работните места, тъй като хората няма да пострадат от последствията на промените и на Земята ще има мир и просперитет.

На Земята вече няма да има глад и бедност и вие ще станете част от едно общество, което ще споделя изобилието, при покриване на всичките си нужди. Просто се оставете на течението и знайте, че разочарованието ви скоро ще остане на заден план. Вие сте толкова напред по пътя на пълното Издигане и това със сигурност ще бъде най-великото ви изживяване до сега. След това може да помислите за мисията, която имате към Майката Земя.Почистването на Земята започва да става сериозно и ние в момента сме активни в това отношение.

Ще започнете да ни виждате все по-често в небето, тъй като заплахите срещу нас намаляват и ще бъде все по-безопасно за нас да се показваме. Не искаме да ви оставяме в съмнения, относно нашето съществуване и първият контакт ще се случи съвсем скоро. Това разбира се ще бъде направено с правилният подход и ще бъде признато от лидерите на вашите различни народи. Ние не искаме да прибързваме с това, но и не искаме то да се отлага прекалено дълго време. Заедно можем да постигнем толкова много. Ние вече знаем кои от вас са подходящи да участват в промените. Поради тази причина някои от вас вече са посетили нашите кораби няколко пъти, но ние сме заличили спомените им, за да избегнем свръх реакция от ваша страна. Вие имате други земни отговорности и ние не искаме да ви разсейваме. Ще има достатъчно време да се опознаем в близкото бъдеще.

Ние споделяме вашата визия за бъдещето, където вашата цивилизация ще си сътрудничи и ще съществува заедно с нас. Разбирането на живота и неговата истинска цел ще доведе до премахването на всички пречки, които ви държат разделени един от друг. Вече виждаме как започвате да виждате себе си в другите, осъзнавайки по същество, че споделяте еднакви желания за мир и щастие. Можете да се наслаждавате на различията на другите и в изкуството виждате истинското изразяване на вътрешната същност. Забравете за раси, политика и религии, защото в процеса на обединение тези неща ще изчезнат. Удобствата на съвременните комуникации и начини за пътуване ви приближават един към друг. За онези от вас които вярват в прераждането ще бъде много по-лесно да приемат настъпващите процеси. Тези хора знаят, че всеки е имал много животи в много различни култури и страни, като част от еволюционното си развитие.

Трябва да осъзнаете, че двойствеността е почти към края си и че доброволното ви участие в нея, може да се разглежда, като един вид експеримент. Това никога не е било истинската реалност, но някои хора са дотолкова свикнали с нея, че не искат да се откажат от двойствеността. Познатото винаги носи чувство на комфорт, но двойствеността и 3D измерението вече изиграха своята роля и сега се разпадат. Някои хора ще искат да останат в това състояние и ние няма да пречим на желанието им. Бог ви е дал свободна воля и ние няма да отнемаме това от вас. Само вие можете да се откажете от това състояние, чрез прогреса си и превръщането ви в чисто същество на Светлината. Тогава ще станете едно общо с божественото.

В момента сте само част от истинската си същност и е разбираемо да не можете да схванете каква прекрасна и мощна душа сте. Вашият потенциал е неограничен и първата стъпка към признаването му идва с Издигането и завръщането ви в пълно съзнание. Мислете мащабно през идната година, защото тя ще бъде много забележителна и вълнуваща. Вие ще съзрявате и миналото бързо ще избледнява в далечината и вече няма да отразява влияние върху вас. Така че оставете го да си отиде и вложете цялата си енергия за подпомагането на промяната.Слейте се с любовта и прощавайте на всички онези които са внесли тъмнина в живота ви. Давайте свободно любовта си, това е единственият начин да се освободите от миналото и да навлезете напълно в Светлината.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм много щастлив от желанието ви да се движите напред и да не пилеете енергията си за това, което вече е останало в историята. Бъдещето принадлежи на вас, за това трябва да сте сигурни, че точно това желаете.

Рейтинг: 5.0/5 на базата на 3 оценки
прегледи 3294

Препоръчани продукти

Коментари за СаЛуСа: Нищо не може да ви отдалечи от Издигането

  Подобни статии

  Крион: миналите животи

  Крион: миналите животи

  Факт е, че всички хора споделят обстоятелството, че са били на Земята много пъти. В предишните посла...
  Крион: Кармата

  Крион: Кармата

  Ченълинг на живо от 22 март, Дел Мар, Калифорния: Поздравления! Аз съм Крион от магнитната служба. ...