PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Подготвяме ви за идването си

Ченълинг 2 Август 2013

Започваме нов етап от отношенията си с вас и някои вече го усещат. Подготвяме ви за идването си и искаме да сме сигурни, че разбирате какво означава това лично за вас и за всички ви заедно като общество. Правим го стъпка по стъпка без намерение да ви претоварваме или плашим. Кога и как ще се случи зависи от вашия житейски план. Тези от вас, които са готови да преминат по пътя и да достигнат определено ниво на съзнание, може да се изненадат колко бързо нещата ще се променят към красивите преживявания, за които са мечтали от толкова дълго време. Отново ви молим да се фокусирате върху изчистването си, тъй като това е най-важното за способността ви да се издигнете още по-нависоко. Не се колебайте да потърсите помощ, защото сте заобиколени от толкова много представители на Светлината, които са готови да ви помогнат така, както никога до сега не е било. Почувствайте тази любов, която се влива във вас и й позволете да достигне до всяка клетка на тялото ви. Не се оставяйте на тревогите и съмненията да ви спират. Любовта и светлината са най-мощните инструменти за вътрешна трансформация, а вие ще започнете да ги виждате и от външната им страна. Вярвайте в себе си, защото единственото нещо, което забавя процеса ви на развитие е притеснението, че може би няма да сте в състояние да го направите.

Уверяваме ви също така, че трансформацията на финансовите и правителствените ви системи са почти на финала и с вашето нарастващо съзнание ще бъдете в състояние да понесете всички промени, необходими за успешното изпълнение на този „дългосрочен план”. Живейте в настоящето и ще видите как всичко става толкова прекрасно и спокойно във вашата същност. Изпратете любов и светлина към всички места по любимата ви Майка Земя, където усещате, че се нуждаят от тях. Вижте колко силни сте, благодарение на това, че мислите ви са изпълнени с любов, можете да облекчите страданията на толкова много хора. Работим в тясно сътрудничество с нашите съюзници за решаването на тези проблеми, но не можем да се наложим на никого, защото всичко се случва чрез свободна воля. Това не означава, че ситуацията с бедните няма да се промени или че никой няма да им помогне. Става дума за точно обратното, тъй като вашите правителства вече прилагат нови промени в старите програми за подпомагане на бедните по света, които в много от случаите показаха, че са безполезни и недостатъчни. Можете да откриете информация за тези изменения в интернет и медиите.

Опитайте се да запазите спокойствие, защото както много от вас разбраха, това е най-добрият начин за решаване на всички въпроси, които изникват в ежедневието ви. Не се ядосвайте, не обвинявате другите или себе си за различни реакции. Ако това се случи все пак, не се упреквайте. Вие не сте перфектни и не се очаква да бъдете. Просто помислете за това и следващия път, когато се изправите пред такава ситуация, ще реагирате много по-спокойно, със съзнанието, че говорите на друг любящ човек, който вероятно вижда нещата по-различно от вас. Няма нужда от спорове или да се наранявате един друг. Поставяйте се на мястото на другите, тъй като също имате „черни дни” и споделете любовта си с тях.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и както винаги изпращаме към всички ви своята любов. Оставете я да проникне във вас и почувствайте колко прекрасно „говори” тя на душата ви. Помнете, че сте обичани отвъд въображението си и знаейки това, оставете всичко старо назад и ни приемете като новото ви истинско семейство.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Holydream
Колкото и да благодаря все ми се струва малко... Толкова е забавно, напълно истинско, пък и като нереално, истинска магия! Кога най-после ще е тази действителна и видима прегръдка?
Анонимен
Благодаря Ви Светли същества!Откакто следя този сайт с посланията израствам в собственото си съзнание и усещам собствената си светлина и сила,които акомулирам от Новото време.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...