Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Послания от висш разум  »  СаЛуСа  »  СаЛуСа: Пред вас се разкриват нови неща

СаЛуСа: Пред вас се разкриват нови неща

СаЛуСа: Пред вас се разкриват нови неща

Ченълинг от 15 Февруари 2013

Нашите съюзници са по-уверени от когато и да било и продължават да водят борбата до пълната победа срещу тъмните сили, които изпитват все по-голямо отчаяние, поради намаляването на властта си  и това, че вече не могат да определят какво ще се случи. Световният контрол вече не е в техните ръце и те вече могат само да мечтаят за властта, която доскоро са имали. Работниците на светлината продължават напред с повишено самочувствие и се подготвят да направят последния си ход, който да сложи край на всякакви шансове на тъмните сили да възвърнат загубения си потенциал. За тях в момента битката е на живот и смърт, но няма място където да избягат и да се скрият, за което ние да не знаем. Колкото по-бързо се разправим с тях, толкова по-бързо ще можем да се заемем с основната ни цел.

Не бива да се обезсърчавате, когато виждате само малка чат от външните признаци, породени от работата на работниците на светлината. Голяма част от работата им се координира с нас, тъй като заедно имаме да свършим изключително важна работа в най-скоро време. Работниците на светлината трябва да бъдат поздравени за това, че се заемат с новите и задачи, тъй като техните действия сега са по-важни от всякога. Времето продължава да се ускорява и има повече ключови инфузии на Светлината, които скоро ще бъдат активирани. Бавно но сигурно тъмнината и Светлината се разделят, но ние все още даваме повече възможности на тези които са в застой, за да могат да продължат да се движат напред. Старата парадигма се руши и няма сила, която да задържи онези, които се пробуждат за своята истинска същност. Страхът от неизвестното вече не е толкова голям проблем и хората намират все по-голямо доверие в Бога.

Ние знаем кои души са се изравнили със Светлината  и имаме пълния профил на всеки един от вас. Освен това ние можем да определим местоположението ви по всяко време и тъмните и светлите сили са постоянно под наше наблюдение. След време ще ви предоставим по-добри средства за комуникация с които ще можете да комуникирате с нас. Някои от вас ще имат съдбата да осъществят голямо пътешествие и за вашите роднини и приятели ще бъде важно да не загубят следите ви. Ще дойде време, когато всички конвенционални превозни средства ще бъдат спрени и пътуването ще се превърне в един приятен и възхитителен опит. След време всички превозни средства няма да замърсяват околната среда и няма да са зависими от електроенергията. Морските пътища няма да има нужда да бъдат използвани и въздушния трафик ще може да се справя с товарите. Това ще позволи на океана да се възстанови да своето девствено състояние. Ще има развити технологии с които ще може мигновено да се изпращат и получават различни неща.

Пред вас се разкриват все повече нови неща и вашата извънземна история неизбежно ще бъде разкрита. Това ще принуди правителствата да признаят, че поддържат контакти с извънземни същества от поне един век. Не става въпрос само за отделни контакти, а за много близки връзки, като например съвместна работа в секретни подземни бази. Разкриването на информация трябва да обхване и доказателства, свързани с извънземен живот на други планети, като Марс. Ако вашите правителства  не разкрият истината пред вас ние ще бъдем принудени да ви я представим. По един или друг начин вие ще разберете за историческата си връзка с нас. Ние не сме натрапници или непознати и много от членовете на Галактическата Федерация на Светлината са вашите предци, които са генетично свързани с вас, но еволюционно са по-напреднали.

Вие извървяхте дълъг път от времето, когато смятахте, че Земята е център на Вселената. Форми на живот като вашата изобилстват навсякъде във Вселената  и се срещат в няколко измерения и паралелни светове. Божията вселена съдържа хиляди и хиляди галактики през които ще можете да пътувате, докато станете пълноправни Галактически Същества. Истината е толкова величествена и когато я узнаете много религии ще изчезнат, тъй като техните фундаментални вярвания в голямата си степен са измислени от хората. Цялото знание се намира вътре във вас и вие ще достигнете такава точка от развитието си при която ще можете да бъдете собствения си учител и интуитивно ще разберете какво трябва да направите, за да продължите еволюцията си. Истината може да бъде заровена много дълбоко и вие ще трябва да намерите пътя към нея. Ако следвате вашите собствени разбирания това неминуемо ще ви осигури напредък. Просто се оставете на момента и позволете на нещата да се развиват с тяхното собствено темпо. Обменяйте знания с всички възможни средства, но знайте, че пътят който са избрали другите души може да не отговаря на вашите нужди.

Между нас няма проблеми, тъй като ние знаем, че сме възнесени същества и признаваме нивото на просветеност на другите. Енергиите са такива, че само Истината може да съществува и комуникацията между нас се осъществява само и единствено с Истината. На Земята вие често казвате едно нещо, което в последствие води към друго и в крайна сметка се оказва лъжа. Затова ще бъде много разумно, ако винаги казвате истината. Ние знаем, че понякога това може да ви навлече неприятности, но в крайна сметка вие никога няма да се замисляте и винаги ще казвате истината. Когато мислите и действията ви са честни през цялото време вие няма да имате какво да криете. Ние се срещаме от време на време с вашите лидери или техни представители и понеже ние владеем телепатията ние знаем кога те скриват истината от нас.

Скъпи мои както знаете има още много какво да учите и да преодолеете, преди да се превърнете в Галактически същества, но все пак това е вашата съдба. Може да се върнете към онези нива на Светлината, които някога сте имали и чрез натрупания опит да станете ментор на другите.  Бъдете състрадателни към вашите спътници и когато те пропаднат и залитнат към тъмните сили. Вие всички сте имали такива моменти и това е нещо нормално, когато сте заобиколени от толкова ниски вибрации. Тайната е в състояние да ви вдигне отново. Трябва да използвате своя опит, за да преодолеете всяко следващо предизвикателство от подобно естество.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и вие скоро ще разберете, че тази година ще е годината на хората. Време в което вие ще бъдете признати за това което в действителност сте, суверенни същества, които са възстановили правата си. Има много неща, които чакат да бъдат разкрити и ние сме доволни да бъдем част от случващото се. Нашата любов продължава да достига до вас и Майката Земя и така ще бъде винаги.

Рейтинг: 4.0/5 на базата на 2 оценки
прегледи 3443

Препоръчани продукти

Коментари за СаЛуСа: Пред вас се разкриват нови неща

  1. .

    NIE VI OBICAME,DA BADE SVETLINA

Подобни статии