Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Преобразуването ви се ускорява

Преобразуването ви се ускорява и започвате да усещате по-високите енергии във вас и навсякъде около вас, без значение в каква ситуация се намирате. Старата система все още играе своята роля с определена интензивност. Вие обаче трябва да останете в по-високите вибрации и да се самоизключите от по-ниските вибрации. Това е ваш избор и ние с нетърпение гледаме как все повече от вас повишават енергиите си толкова много, давайки все по-малко шанс на ниските енергии да ви повлияят. Все повече и повече вие бивате теглени към вашия вътрешен свят и започвате да чувствате и изпитвате всички промени в него. Нищо което се случва извън вас във външния свят не може да задоволи нарастващото ви желание за по-висше познание. Това е вътре във вас и вашето тяло се променя по начин по който може лесно да прочита и превежда знанията от които имате нужда в момента в който поискате достъп до тях. Вие се подготвяте за всички познати нива на съществуване и ние знаем, че вие вече се чувствате много комфортно да търсите цялата информация във вашия вътрешен свят. Колкото повече мъдрост получавате по такъв начин, толкова повече доверие имате в себе си. Трябва да продължите да правите това, защото е необходимо за процеса на цялостната ви промяна и никой не знае по-добре от вас самите какво трябва да направите след това.

Вашите връзки и преживявания свързани с по-високатa реалност се увеличават и вие вече виждате и разбирате това. Например ако вложите вашите намерения и внимание в нещо, което сами сте си избрали, то ще се разкрие пред вас и ще ви донесе много силно и мощно чувство на радост и щастие. Всичко това се случва по начин, който е най-удобен за вас. Ние знаем и разбираме, че вие все още изпитвате чувства, като страх и гняв и това може да създаде объркване в съзнанието ви. Ние внимателно наблюдаваме вашия прогрес и засилваме енергията, която ви изпращаме. Ние укрепваме нашите връзки с онези от вас, които искат да се свържат с нас и споделяме повече информация с вас, отколкото очаквате. Всичко това се намира в енергията, която тече от и към вас. В следствие на това сърцето ви обработва много повече информация сега, отколкото когато и да било и вие буквално чувствате това с ритъма на биене на вашето сърце. Не забравяйте, че вътрешните ви промени променят и физическото ви тяло, за да можете да получите цялата Любов и Светлина, без тялото ви да бъде претоварено.

Вашето физическо тяло също има нужда да бъде изчистено от всичко старо, което чувствате, като някаква форма на болка или болест. Вие може да забравите, че усещате болка в някои части на тялото си, но вашите клетки помнят това и по време на физическата ви трансформация вие можете да чувствате болестно състояние или болка на места на които малко сте очаквали. С разпространението на по-високите енергии във вашето физическо тяло, процесът на вашата промяна бива завършен, като вече нищо не стои между вас и опита, който трупате от по-високата реалност. Затова вслушвайте се в тялото си и му обръщайте необходимото внимание, тъй като вашата физическа форма е инструментът, който ви позволява да усещате и чувствате цялата красота на Любовта, която отново тече толкова свободно през вас. Трябва да изразявате благодарност за мъдростта, която получавате. Тя е свързана силно с живота. Не забравяйте, че всички животи са свързани със Сътворението и разликата между физическото и духовното проявление на Сътворението изтънява, тъй като всичко е създадено от Любовта и се изразява посредством Светлината в безкрайни форми.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и точно сега изразявам голямата си радост от силата на волята ви да продължите с търсенето, което сте започнали толкова отдавна. Това ни прави много близки. За много от вас търсенето в рамките на по-ниските вибрации е почти приключило и ние сме тук, за да ви помогнем да започнете своето търсене в по-високите вибрации, които предлагат много повече.

МАДАД

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...