Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: В момента се извършва пречистване в Майката Земя

В момента се извършва пречистване в Майката Земя и във вас самите. Това пречистване ви води директно към по-високите нива на реалността. Вие чувствате промяната, която се случва с вас в този момент, тъй като тя отваря врати, които преди са били невидими за вас. Сега някои от вас могат ясно да видят момент от някой от многото си предишни животи. В тези моменти те ще видят причината да се пречистите. Това се отнася за много проблеми, които сте си мислели, че вече са изчистени. Това ви позволява да видите нещата такива каквито са, без наличието на по-ниски вибрации, включително това да съдите себе си. Това ще ви помогне да се освободите напълно. Трябва да разберете и приемете това най-дълбоко ниво на пречистване и да разберете, че това се случва понеже несъзнателното се превръща в съзнателно. В по-високите енергийни нива вие сте наясно с всички аспекти на себе си и това ви дава невероятната свобода да изберете перфектните преживявания за вас. Вашите мечти могат да се променят сега и това е знак, че пречистването ви е към края си. Ние не можем да ви кажем как ще се променят мечтите ви. От вас зависи да разберете това, защото всеки един от вас има различни мечти.

Ние сме с вас през цялото време. Онези които искат да бъдем заедно със сигурност го усещат. Ние сме готови да ви приветстваме във вашия истински дом. Онези от вас които все още не са сигурни или не искат да се свържат с нас ще получат достатъчно време да решат. Тъй като много от вас вече са будни за неизбежната истина, това време за избор се скъсява. Вашият колективен глас става все по-силен и иска да знае истината по всички въпроси. Най-вече въпросите свързани с вашата история, животът извън Земята и духовността. Обикновено тяхното описание е било осмивано и някои от вас все още чувстват лек дискомфорт. Искаме да ви информираме, че ние виждаме много ясно промяната и естеството на информацията, която получавате ежедневно. Например повечето от вашите лидери вече говорят открито, без скрити намерения зад своите думи. Те продължават да използват обичайните думи, но разликата може да се почувства, ако се фокусирате върху енергията зад тях.

Ние усещаме как вие се настройвате и свиквате с постоянния поток на енергия от по-високите измерения и по този начин телата ви са готови да поемат дори още и това ви позволява да завършите необходимите промени. Колкото повече енергия приемате, толкова повече можете да споделите с всички останали и да улесните процеса по изчистване на негативните енергии, които се намират на Майката Земя. Фокусирайте се върху това и изпращайте вашата лечебна енергия на Любов и Светлина, тъй като това е най-ценната помощ, която можете да предоставите. Това прехвърляне на енергия ще предизвика и физическа помощ от тези които имат възможност да я дадат. Все повече хора усещат огромната любов, която им се изпраща и това помага много за тяхната трансформация. Всичко е перфектно планирано и проектирано и ние искаме да видим това и във вашия свят.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и не мога да изразя с думи колко красиво се чувствам в момента. Въпреки всички пречки вие сте способни да се издигнете и да изчистите всичко онова, което вече ви е ненужно или не отговаря на новите ви разбирания. Ние сме с вас и правим всичко възможно да ви помогнем да изпълните вашите желания и мечти. Те стават реалност и вие сте в състояние да виждате все повече неща, докато преминавате в рамките на текущата реалност. Моментът на вашата финална трансформация е много близо. Почувствайте го и го приемете. Това ще ви успокои и ще ви помогне по-лесно да пристъпите към всичко ново.

МАДАД

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

HRISTO VOLCHEV.
YOGA MI E DALA MNOGO. PRODALGAVAM NAPRED.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...