Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Послания от висш разум  »  СаЛуСа  »  СаЛуСа: Вие призовавате за промяна

СаЛуСа: Вие призовавате за промяна

СаЛуСа: Вие призовавате за промяна

Ченълинг от 22 Февруари 2013

Натискът на който сте подложени от вашите власти показва без никакво съмнение, че вие няма да се откажете и да оставите нещата да продължават по стария начин. Вие призовавате за промяна, която да ви въведе към облагите, които ще получите от Новата епоха и са били спирани досега. Например вече е ясно, че трябва да се предприемат стъпки към въвеждането на свободна и безплатна енергия, тъй като цените на електроенергията, нефта и газта продължават да се покачват в световен мащаб и вече достигат до нива при които хората не могат да си ги позволят. Чудим се колко още демонстрации трябва да има, за да се обърне сериозно внимание на този проблем. Хората са много търпеливи, но идва един момент в който те просто не могат да търпят повече. Това е опасно време за властите и те не трябва да пренебрегват това което се случва. Бунтовете не са нещо приятно и ние не толерираме каквато и да е форма на насилие, но ви разбираме, че това е единствения начин да привлечете внимание върху своите искания. Това означава, че може да се намесим на ваша страна, ако нещата излязат от контрол.

За щастие последните потоци от енергия, които повдигат хората имат успокояващ ефект и те вкарват все повече Любов и Светлина в живота си и в ситуациите в които попадат. Това поддържа баланса в обществото и помага на още много хора да осъзнаят нуждата от мирни действия. Много повече ще се спечели, като се изведе доброто от хората, вместо да се води конфронтация с тези, които са на власт. Любовта е най-мощната сила във Вселената и ние ви съветваме да я използвате и чрез личен пример да привличате все повече хора към начина си на мислене. Ще забележите, че колкото повече хората се пробуждат, толкова повече те ще усещат промяна в нивото на съзнанието си. По този начин става много по-лесно събирането на хора за постигането на една обща цел.В това се корени вашата сила и неминуемо ще доведе до положителни резултати.

Както разбирате, все още е трудно да постигнете напредък, тъй като тъмните сили все още са много силни. Те обаче имат ограничение до къде могат да въздействат, тъй като вече нямат неограничените резерви от които зависеше техния успех. Те няма да възвърнат предишната си мощ и способността им да поддържат целите си отслабва непрекъснато. Липсва им координация и лидерство на което винаги са разчитали. Нашата надежда за хората под влиянието на тъмните сили е, че те ще успеят да видят Светлината и да намерят пътя, който да ги изведе от мрака. От наша гледна точка никога не е късно за една душа да промени съдбата си и да се обърне към Светлината, тъй като не е наша работа да я съдим за предишните и животи. Именно поради тази причина ви помолихме да не осъждате онези души, които остават в мрака и вместо това се опитайте да ги издигнете, като им давате вашата любов. Тъмнината е липса на Светлина и вие работниците на Светлината можете да промените това, без да се налагате върху друга душа.

Все още има много работа за вършене, докато дойде Новата епоха, но тази работа вече ще ви се струва много по лесна, тъй като можете да разчитате на огромната помощ от нас и от други източници. Ние винаги сме с вас и даваме най-доброто на което сме способни да ви вдъхновяваме и окуражаваме  да търсите най-добрия възможен резултат във всички ситуации. Вие сте знаменосците на всички хора, които се пробуждат и те ще се обърнат към вас, когато имат такава необходимост. Ние знаем, че вие влагате цялото си сърце в работата, която вършите, така че решенията, които взимате да са в най-добър интерес за всички. Ние се възхищаваме на всички вас и ви уверяваме, че не след дълго ще видите резултатите на вашите усилия. Не се отчайвайте, тъй като сте преодолели много трудности и сте напреднали много повече, отколкото си мислите. Сега е по-важно от всякога да останете концентрирани върху резултатите от промените, вместо върху самите дисбаланси. Виждате как всичко се наглася точно както беше обещано и сте много близо до последните дни на старите парадигми. Несъответствията и дисбалансите не могат да останат в сегашните високи нива на енергия и ще останат в по-ниските нива на вибрации.

Веднага след като нивото на съзнание достигне определен момент, вие буквално ще принудите дългоочакваните промени да настъпят с пълна сила. В момента това което ги спира е негативността, но силата и вече се разсейва и скоро тя няма да може да задържа дългоочакваните промени. В момента вие напредвате повече, отколкото когато и да е било и изпълнението на обещанията, които сте получили е толкова близо. Думата дадена от Бог гарантира вашият пълен успех. Ние вярваме, че в рамките на няколко месеца посоката в която вървите ще стане много по-ясна и тогава очакваме още по-голяма подкрепа от вас. Вашата задача ще бъде да разпространите добрите новини, когато ги разберете и да привлечете повече души към Светлината.

Ние наблюдаваме какво се случва на Земята и виждаме как нашите съюзници придобиват все по-голям контрол върху това, което се случва. Ние им даваме насоки за това как нещата ще работят дори по още по-добър начин. Ние сме невидими помощници, които проправят пътя към крайната победа над тъмните сили.  Ние не таим никаква злоба или гняв и изпитваме състрадание към всяка душа, която се отдалечава от Светлината. Ние никога не забравяме, че всичко е важна част от цялото и даваме нашата Светлина в еднаква степен на всички, независимо на коя част от еволюционния си път се намират. Всеки един от вас има еднакъв потенциал да намери своя път към Светлината и ние помагаме там, където ни помолят за напътствия.

Мили Мои помогнете за поддържането на мира и ще запазите баланса между различните религии и раси. Понякога е трудно да приемете Единството на човешката раса и често религиозните различия са вкоренени в паметта ви още от ранна детска възраст. Приемете различните и ги оставете да следват своя собствен път, при условие, че не се намесват в свободната воля на други души. Страхът е в основата на повечето проблеми и естествено той се налага от илюминатите и техните съюзници. Заменете страха с любов и оставете другите да следват техния диктат, докато те сами не осъзнаят, че това вече не е необходимо.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм щастлив да видя напредъка за постигането на мир на Земята, въпреки, че все още има множество малки войни, които все взимат много човешки животи. Много скоро мирът ще бъде договорен за цялата Земя и ние гарантираме, че той ще е постоянен.

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки
прегледи 3145

Препоръчани продукти

Коментари за СаЛуСа: Вие призовавате за промяна

 1. .

  Дано повече хора се вслушат в думите на СаЛуСа ,да се надяваме !

 2. 1.

  любов и светлина ни трябва

 3. 2.

  Все повече забелязвам добрина и човечност около себе си. Все повече се усмихват хората.Това е пътя.

 4. 3.

  Да това е пътя !Много хубаво послание само повече хора да стигнат до него!

Подобни статии