PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Психическите ви сили се увеличават с увеличаването на вибрациите на Земята

Вие присъствате на Земята в най-важния момент. Вие сте служители на Светлината и трябва да изиграете своята специфична роля, за да помогнете да се извършат промените. Всеки от вас доброволно служи на Светлината в такъв важен момент. Всеки персонален принос е от съществено значение за общото. Трябва да останете фокусирани върху задачата си, за да допринесете за промените, които са от съществено значение, за проявлението на Светлината. Увеличаващият се брой на хората, които се включват в тази битка води до това, че тъмните сили започват да губят битката за запазването на властта си. Ние ги наблюдаваме изкъсо и сме наясно с техните планове. Обединените ни усилия в крайна сметка ще доведат до безкръвен преврат и тъмните сили ще бъдат принудени да приемат поражението си. Те ще бъдат напълно обгърнати от напредъка, който всички заедно сме постигнали и ние знаем точно кога да направим това.

Ситуацията на Земята в момента е много напрегната, но имайте в предвид, че се извършват огромни промени. Изходът от тези промени ни е известен и всъщност ние често подпомагаме тяхното осъществяване. Затова не трябва да се разсейвате от това, което се случва около вас, защото знаете, че успешният изход вече е планиран. Ние сме наясно, че тъмните сили няма да се предадат без бой, но имаме козове с които ги държим и няма да им позволим да се измъкнат. Има някои въпроси свързани с кармата по които не можем да се намесваме. За да бъдат решени те, кармата трябва да бъде изчистена.

С увеличаването на вибрациите на Земята някои от вас ще открият, че увеличават психическите си сили и стават все по-интуитивни. Това ще ви помогне да решите какво да правите, когато се сблъскате с редица възможности за избор и ще бъдете в състояние да вървите напред с увереност. Не забравяйте, че ние също сме наблизо и винаги ще ви подадем ръка, ако имате нужда от помощ. Въпреки това не се опитвайте да предвидите кога точно или как ще ви бъде дадена тази помощ. Просто приемете, че ние ще направим най-доброто за вас. Ние имаме предимството да виждаме цялостната картина и да действаме по съответния начин. Понякога например трябва да въвеждаме някои промени в живота ви и това е наистина много трудна задача. Хората имат много силни предразсъдъци и не винаги са благосклонно настроени към промените.

Времето все още се ускорява, но вие вече започвате да свиквате. Това означава, че ще можете по-организирано и пълноценно да го използвате. В бъдеще вие ще живеете в едно съвсем различно време в което ежедневната работа няма да бъде повече необходима. Повечето от вашите нужди ще бъдат подсигурени от чистата мисъл, която ще бъде мигновена. Дори сега несъзнателно проектирате мощни  мисли, които носят резултатите, които желаете. Ето защо ние ви съветваме много внимателно да наблюдавате мислите си, тъй като разполагате с много повече енергия, отколкото си мислите. С течение на времето вие ще бъдете в състояние да контролирате мислите си на определено високо ниво на вибрации и само положителните мисли ще заемат съзнанието ви. Хората, които вече са тръгнали по пътя на Светлината съзнателно или подсъзнателно работят за това да изключат всички негативни мисли от съзнанието си.

Ако това, което се очаква от вас ви се струва много трудно, ви успокояваме, че всички промени ще се случат само когато сте готови. Никой няма да ви пришпорва във фазите на вашето извисяване. Винаги можете да разчитате на необходимата помощ от наша страна. Факта, че сте тук в тези важни времена сам по себе си достатъчен показател за способността ви да направите адекватен напредък. Излишно е отново да казвам, че всеки един от вас е важен, за да може Светлината да се проявява и разпространява. Трупането на знания ще ви отвори пътя към истинската история и бъдещето, което ви очаква. Казвали сме ви го много пъти, нищо което има въздействие върху живота ви не се случва случайно. Всичко си има причина с цел подпомагане на напредъка ви към Светлината.

Ние още веднъж потвърждаваме, че президентът Обама играе основна роля за доближаването на Светлината към Земята. Той се намира на такава позиция, която ще гарантира, че истината ще излезе наяве. По-важното е, че той играе балансираща роля между тъмните сили и светлината, докато не дойде подходящото време за следващата голяма стъпка. Ние имаме безкрайно търпение и няма да предприемем действие, преди да бъде гарантиран благоприятният изход. Ние дълго време работим, за да постигнем този прогрес и сега няма прибързано да правим грешки, когато вече виждаме финалната линия. Вие от своя страна сте по-нетърпеливи, но ние с радост приветстваме повишаващите се нива на разбиране, които достигате.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и с голяма радост ви съобщавам, че контролираме строго дейността на тъмните сили. Ако сте останали с впечатлението, че не го правим трябва да ви кажем, че ние сме ги оставили да продължат с плановете си, само защото сме им поставили капан. Когато осъзнаят, че са били излъгани ще бъде твърде късно за тях. Едва след това ще можем да продължим с така дългоочакваните промени. Това ще бъде най-вълнуващото време, изпълнено с много щастие и радост.

Рейтинг:
3.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Лидия Дойчинова
Салуса толкова хубави неща ни пишеш че с удоволствие чета твоите послания и те ми повдигат съзнанието и вярата че отиваме към по-добро!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...