Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Послания от висш разум  »  СаЛуСа  »  СаЛуСа: Време е за разпространяване на истината

СаЛуСа: Време е за разпространяване на истината

СаЛуСа: Време е за разпространяване на истината

Дойдохме от всички части на Вселената, за да станем свидетели и да съдействаме за великолепната промяна, която се случва сега с вашата планета Земя. Учим се заедно с вас и въпреки, че в момента живеем много по-удобно от вас, скоро ще разберете какво е да се освободиш от илюзии, които правят живота толкова труден. Винаги помнете, че вие създавате собствената си съдба и вашата воля определя посоката и пътя ви. Знаем, че е много по-лесно да се каже, отколкото да се направи, но когато имате твърдото намерение за действие, нищо не е невъзможно, тъй като тези дни е още по-лесно за онези, които току що са се осъзнали, отколкото за тези от вас, които започнаха да си проправят път. Това беше планът на Твореца още от самото начало и трябва да се чувствате привилегировани да бъдете част от него. Тази и следващата седмица към вас ще бъдат изпратени високи честоти Светлина, много по-високи от преди и разумно ще бъде да сте подготвени за тях, тъй като колкото повече сте в състояние да приемете в битието си, толкова по-силни ще бъдат стремежите ви. Както сме ви казвали много пъти, нищо не може да остане скрито от Светлината, така че ако усещате, че все още има нещо, което изисква вниманието ви, изчистете го сега без да се страхувате или съмнявате в себе си. Обърнете се към своите Съветници, Ангели, Висшето си Аз или към нас, за да ви помогнем, ако не сте сигурни кой е най-добрият начин. Така със сигурност ще получите отговор.

Ясно виждаме, че този път незнанието за това какво се случва скоро ще приключи, тъй като информацията, която преди се пазеше строго секретно, вече е разкрита от всяка част на света. Обичайните новини от медиите не удовлетворяват вашето търсене на истината. Ние имаме поглед зад кулисите и ви съобщаваме, че сега е времето за разпространяване на правилната и не коригирана информация. Отдавна сте искали това да се случи и сега всички вие ще станете свидетели на доста бърз поток от новини от всички източници. Някой все още се опитва да скрие този поток от информация, но други ще говорят свободно за промените, които настъпват, внасяйки мир и хармония във вашия свят. Думата на деня ще бъде „мир” и вече можете да видите как някои лидери изразяват желанието си да оставят назад старите въпроси и да започнат нови, приятелски отношения със съседите.

Нещата се движат по-бързо, отколкото може би ви се струва на пръв поглед. Дори от старата финансова система, която изглеждаше неразрушима, сега сякаш нищо не е останало. Утвърждават се нови начини на отношение към финансовит средства и техния източник, които скоро вече ще бъдат остарели. Въпреки, че ще продължите да използвате парите за още няколко години, много от вас усещат как можете без тях и това изгражда основата на обществото на Златната епоха, където няма такъв обмен. Този етап непременно ще настъпи, защото е божествено планирано за човечеството във вашата планета Земя безопасно да стигне до този етап от еволюцията. Работим заедно със сътрудниците си и с вас за осъществяването на този Велик план и усещаме, че досега сме постигнали голям напредък. Не усещате ли и вие същото?

Аз съм Салуса от Сириус и както винаги изпращам моята любов на всички ви. Почувствайте радостта от всичко, което се случва, защото то ви води към красивото и спокойно бъдеще, за което мечтаете. Почувствайте любовта, която ви изпращаме във всички послания и бъдете готови за новините.

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки
прегледи 3021

Препоръчани продукти

Коментари за СаЛуСа: Време е за разпространяване на истината

  Подобни статии

  Крион: Големият преход

  Крион: Големият преход

  Следващите ченълинги и предишните послания разказват недвусмислено историята на онова, което се е сл...
  Крион: Още за кармата

  Крион: Още за кармата

  Ченълинг на живо от Сендпойнт Поздрави, скъпи мои, аз съм Крион от магнитната служба. О, как копнее...
  Крион: Науката

  Крион: Науката

  От Лий Каръл: Тук отново навлизаме в онези послания на Крион, породили най-много реакции. Можете да...