Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Послания от висш разум  »  СаЛуСа  »  СаЛуСа: Светлината се разширява и вече е доминиращата енергия

СаЛуСа: Светлината се разширява и вече е доминиращата енергия

СаЛуСа: Светлината се разширява и вече е доминиращата енергия

Заедно с Майкъл сме доволни, че можем отново да изпращаме нашите послания до вас. Дори когато сте в беда има уроци, които трябва да бъдат научени, а те са голям тест за способностите ви да останете фокусирани, без значение срещу какво се изправяте. Проблемите на Майкъл като че ли траеха цяла вечност, но най накрая са преодолени и можем да очакваме период на много вълнуващи събития. Забавянето от последните седмици е без съществени последици.  Случват се и много неща без ваше знание и те са, за да защитят онези, които участват в промените. Светлината се разширява все повече, а това от своя страна води до пробуждането на все повече души. Процесът на просветление се движи с много бързи темпове, а тъмните сили нямат никакво лостове, с които да го забавят. За много от вас пътуването е било дълго и трудно, но  всички усилия и енергия вложени в него ще си заслужават. Вие сте стигнали до тук, благодарение на собствените си усилия и решителност. В момента се намирате в последната обиколка, преди да достигнете до Издигането.

Промените идват много бързо и най-сетне бе признато, че те са отговорни за климатичните промени, които се случват. Основните промени ще продължат, докато не се достигне до един по-умерен климат. В същото време Земята все още се прочиства от токсините, които в момента се намират в моретата и на сушата. С технологиите, които притежаваме подобни задачи не представляват трудност и в относително кратък период от време планетата ще бъде възстановена до предишното си състояние. Отначало Земята ще бъде много неспокойна заради извършващите се промени, но след това ще се успокои и това ще е началото на едно мирно съвместно съществуване. Всички тези промени са били прогнозирани и вие ще бъдете свидетели на това как Земята ще се освободи от онова, което няма място на нея.

Вие не знаете историята на много от събитията, които засягат ежедневието ви и поради това ви се струва, че много от нещата са извън контрол. Ако погледнете обаче по-глобалната картина ще забележите, че положителните енергии се увеличават на Земята и подготвят всичко за едно ново начало. Вие ще преживеете настъпването на промени, които са планирани от много време. Това ще бъде период на несигурност, докато не видите и разберете, че това са положителни и полезни за вашето бъдеще промени.  Напредъка, който сте постигнали е впечатляващ и ние ви поздравяваме, понеже той се осъществи благодарение на вас. Успеха ви е постигнат с цената на много силна съпротива, която оказаха тъмните сили. Ние знаехме, че всичко това може да се случи, но то зависеше от всеотдайността към поставените ви задачи. Позицията, която сте заели постепенно ще се улеснява и посоката напред ще бъде все по-очевиден. Ние правим всичко възможно да ви насърчим и да подпомогнем вас и вашето пътуване.

Ние сме много близо до Земята в момента, отколкото когато и да било и следим ситуацията, за да сме сигурни, че няма да има бъдещи препятствия за онези, които работят в името на Светлината. Все повече от вас са привикнали към Светлината. Вие сте намерили начини да я използвате по начин задоволяващ повече хора, отколкото преди. Нe бива да се ограничавате и ако пожелаете Светлината може да помага на цялата Земя. Майката Земя има нужда от помощта, тъй като от нея зависят много промените, които в крайна сметка ще са ви от полза да достигнете да по-горните измерения. В бъдеще вибрациите ще станат още по-високи, а животът ви на Земята ще бъде изпълнен с мир и хармония.  След всичко това вие ще станете космически същества  и ще бъдете в състояние да пътувате във Вселената, ако това е вашето желание. Различните преживявания, които ще имате като същество на Светлината няма да имат край. Знаем, че много от вас се притесняват, че ще загубят контакт с близките си, но ви уверяваме, че всяка душа, с която желаете да се свържете ще бъде само на разстояние една мисъл от вас.

В момента работим усилено, за да облекчим напрежението на Земята, причинено от събитията в Украйна. Ние ще осигурим нещата да не излязат извън контрол и вие може да сте спокойни, че мирът трябва да се поддържа. Времената на световните войни отдавна са свършили и ние искаме да насочим негативните енергии по начин, който да не причинява вреда. Вие сте забелязали как военната машина  се променя и след време всичко ще се използва само за мирни цели. Някои ще се опитат да се задържат към военните сили, но съвсем скоро всички войни ще бъдат прекратени. Паралелно ще бъде въведена и нова парична система, която ще доведе до просперитет и една нова ера на мир.

Трябва да уверявате хората около вас, че крайният мир ще дойде по-рано, отколкото очаквате. Ние искаме да посетим официално Земята и да ви пренесем към Новата епоха. Имаме много секретни срещи с официални лица и те ще се осъществяват, докато не е безопасно  да се разкрием напълно. Това означава спокойно да бъдем сред вас и да не ни е страх, че ще бъдем нападнати от хора, които не приемат настъпващите промени. Такива хора ще бъдат пренасочени към измерение, подходящо за тяхното съзнание и еволюционен стадий.  Всички ще намерите подходящо място в Космоса, което ще ви позволи да трупате знания и преживявания и да израствате. Онези, които решат да останат в по-ниските вибрации няма да бъдат притискани. Те ще се издигнат, когато са готови и ще последват другите, които са направили това преди тях.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви уведомявам, че ще настъпи определен хаос, но ако се вгледате по-дълбоко ще видите, че започва да се оформя новото. Светлината сега е доминиращата енергия и се разширява във всички области, затова не трябва да имате съмнения, че ви очаква едно прекрасно бъдеще.  То е било заложено от най-висшите небесни сили, които определят бъдещето ви и ви гарантират, че отново ще изпитате пълната радост и щастие.

 

Майк Куинсли

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки
прегледи 3133

Препоръчани продукти

Коментари за СаЛуСа: Светлината се разширява и вече е доминиращата енергия

 1. .

  ''Паралелно ще бъде въведена и нова парична система, която ще доведе до просперитет и една нова ера на мир''
  Ей това осира пейзажа пари та пари зависимост от материалното.Това обезсмисля всичко написано!

 2. 1.

  Глупости написани изопачени с доза истина,на която на тях им отърва с една дума СЕКТА!

 3. 2.

  новата религия на евреите ню ейдж с ясна цел промиване на мозъци с илюзии,неща които изглеждат истински,но.. не са...щяло да има хаос,но няма кой да се върже вече пробуждането продължава с пълна пара ;)

 4. 3.

  New age neznam az razbiram neshtata kato subirane obedinqvane na horata religiite ni razdelqt a politikata ni izpolzva ednoto kontrolira ymut drugoto tqloto no kagoto se obedinim i vurvim po pur po koito trqbva da sme zaedno i koito narochno e napraven da ni razdelq kolkoto po burzo se osuznaem tolkova po burzo shte stupim vsichki na putekata.

 5. 4.

  Аз вярвам ,че ще настъпи Мир и Хармония. Вярвам,че ще настъпи тази Нова Ера и че всички ще се издигнем към по-високи вибраций.Нека бъдем Добри и вярващ и да се надяваме, че ни така едно добро бъдеще!

Подобни статии