PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Готови сме скоро да се запознаем с вас на Земята

Отново ви уверяваме, че Любовта и Светлината продължават силно да се налагат на Земята. Всеки може да вземе участие в тези промени. Ние приветстваме решимостта, която показвате за постигането на пълен успех. Непрекъснато наблюдаваме какво става на Земята и ви уверяваме, че засега всичко върви добре. Напредъкът е много добър, въпреки че все още стоим в сянка и не ви се представяме открито. Всички, които редовно четат нашите доклади са наясно с картината и знаят какъв напредък сме постигнали. 
Вече много години нашите кораби се намират в близост до Земята, за да сме наоколо и да се грижим за вас. Понякога трябва да позволяваме случването на определени кармични ситуации, за да се види как ще продължат. По този начин кармата може да бъде изчистeна. Много от вас наблюдават опустошенията в Сирия, загубените човешки животи и се недоумяват дали всичко това е необходимо. Ние ще кажем „Да”,  защото ситуацията в Сирия освобождава толкова много карма и дава шанс на много души да продължат напред. Разрушенията там са много големи, но имайте предвид, че по този начин се изчиства много негативна енергия. Скоро ще обявим пристигането си на Земята и заедно с вас ще изчистим всички области, които са разрушавани от войните, водещи се в момента. Негативното ще изчезне и нещата ще се върнат към първоначалната си красота. 
Ние можем да възстановим географските области към първоначалното им девствено състояние за отрицателно време. Това ще бъдат много интересни времена след вековете, в които е имало много смърт и разрушения. Можем убедено да заявим, че няма какво да спре нашите планове за възстановяването на Майката Земя. С технологиите и опита, който имаме, сме способни да свършим тази задача за нула време. В древността Земята е била истински Рай и точно това се опитваме да възстановим сега. Бог е разпоредил, че трябва да се преустановят всички войни и разрушенията, които те носят. Затова независимо какви предизвикателства ви предстоят, не се отчайвате и знайте, че ще изживеете и видите прекрасното затваряне на последния цикъл. 
Хората имат свободата да пътуват и по този начин опознават другите раси, като в крайна сметка разбират колко много си приличат. Всички хора искат мир и щастие, а войните и размириците се причиняват от тъмните сили. Различните раси обаче се смесват все повече и хората осъзнават, че на Земята има само една раса и това е Човешката раса. Вие сте се прераждали на много различни места и осъзнавате, че всички сте едно цяло, въпреки видимите различия. Ако погледнете по-глобално на нещата, ще видите, че всички вие сте Богове, но ви е необходим по-голям потенциал за да възприемете тази истина. 
Физическите ви тела са един вид превозни средства, благодарение на които трупате опит. След смъртта придобивате едно по-висше състояние, което не е подвластно на времето. Всъщност това е една подобрена версия на миналото ви физическо тяло, но в по-висока вибрация. Бъдещето ще бъде пълно изненади. Една от тях ще е способността ви да определяте и избирате бъдещето си, да изпитате пълната свобода. Сега се намирате на Земята в по-ниските измерения, а това има своите предимства и недостатъци. Трябва да сте наясно, че няма лесен и бърз път към издигането. Все пак никъде другаде не можете да се развивате толкова бързо, поради което много души, които не са на Земята искат да са на ваше място. Може да ви прозвучи странно, но вие сте привилегировани, защото можете да се развивате по-бързо, когато се намирате в по-ниските измерения. 
Трябва също да знаете, че разполагате само с една малка част от знанието, което има истинската ви същност. Вие сте много повече от това, което си представяте и след време ще достигнете много по-високо ниво на съзнание. На Земята вашите способности са силно ограничени, затова едно от най-големите предизвикателства е да откриете истинската си същност. След като осъзнаете, че съзнанието ви е неограничено, ще започнете да се развивате с много голяма скорост. Споделяме всичко това с вас, защото е време истината да излезе наяве. Можете да си поставите колкото си искате високи цели, тъй като буквално сте способни на всичко. 
Да си човек е страхотно преживяване, но представете си само какво е да си ангел. Това е все едно да бъдете дясната ръка на Бог в едно чисто съвършено състояние. Все още не усещате как е в по-високите вибрации, но и това ще се случи скоро. Не бива да ограничавате своите амбиции, защото душите се връщат на пътя към божественото. Може би това, което очакваме от вас надвишава възможностите ви, но целта ни е да сте наясно с неограничения си потенциал. 
Използвайте това, че се връщате на Земята за пореден път да помогнете и на другите в тяхното пътешествие. Разпространявайте знанията си, когато усещате, че те могат да се възприемат и разберат от другите. Не се опитвайте обаче да налагате мнението си, когато срещнете неразбиране от другата страна. Всяка душа знае истината дълбоко в себе си, но тя умишлено е замаскирана и скривана от вас, за да не можете да изпитате необходимите преживявания. Заради това еволюционния етап, на който се намира душата не може да се определя посредством показатели като познания и интелигентност.
Аз съм СаЛуСа от Сириус и с нетърпение очаквам да ви срещна на Земята, за да помогна за напредъка ви. Ще можете да разберете какво ви предстои в бъдеще и ние дори ще ви дадем възможност да надникнете в него. Технологиите които използваме ще изглеждат чудотворни за вас и ще ви помогнат да се справите с проблемите си. Възстановяването на Земята е един от първите ни приоритети. Разполагаме с неограничени ресурси и може да повикаме на помощ милиони кораби, ако се наложи. Предстоят ви велики времена и ще бъдете поканени да ги споделите с нас. Затова бъдете уверени и продължавайте напред, защото всичко ще се нареди според очакванията ви. Бъдете обичани и благословени. 

Рейтинг:
4.9/5 на базата на 9 оценки

Отзиви

Мария
Тоя дракон Салуса доста добре ни заглавиква и си плетат тяхната си кошницата ! Омръзнаха ни неговите и техните "послания " ! Много думи и нищо съществено, само лъжи ! Салуса....вие ни мислите съвсем за овце без овчар, извънземно драконово племе !
Стоян
Точно в най-трудните моменти в живота си осъзнах и най-вече усетих, че промяната се случва. Имам чувството, че допреди няколко години съм бил сляп за заобикалящия ни свят, програмиран от оръжията на НСР, но дори ДНК кода ни се променя, за да продължим напред. Нощта е най-тъмна преди зазоряване. Балансът бе нарушен твърде дълго. Лично според мен, промяната, която преживях, чувствам и осъзнах стана след като гледах слънчевите изгреви с по 10 секунди в повече при всеки следващ изгрев. Практикува се около година и половина с приемането на земанта прана в това число. Аз бях постоянен за малко повече от месец и ефекта беше поразителен. Интуицията ми се превърна в безпогрешна - мога да преценя един човек каква енергия носи в в себе си само от негова снимка, а до преди това бях точно на другия полюс - всеки един човек можеше да ме заблуди. Не ме разбирайте погрешно - не казвам, че съм придобил свръх сили, но процесът на sun gazing или приемане на слънчева прана определено разви третото ми око - хипофизата, която е отговорна за интуицията и не само. Аз също призовавам хората да не се страхуват - страхът и ниските му вибрации са именно това, което храни злото, властващо над голяма част от планетата ни...засега...
Добрева
То не бяха послания, то не бяха обещания, май няма въобще да дочакаме !
Надежда
Благодаря!
Анонимен
Тези текстове са за тези, които могат да ги разберат. Не ги наричайте глупости, само защото не са ви ясни. Да, всеки има голям потенциал, но нямаме достатъчно знания да го развиваме.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...