Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Съзнанието ви е готово, но телата ви се нуждаят от още промени

Чувствате ли нашия призив скъпи мои. Изпращаме ви нашата енергия, която ще ви помогне да завършите трансформацията си и да достигнете до по-високата реалност, която сте избрали. Може да се почувствате физически издигнати, особено когато заспивате и умът ви е напълно спокоен. Това означава, че вие като съзнание, намиращо се в сегашната си форма сте напълно готови за придвижването, но телата ви се нуждаят от още промени, за да бъдат напълно готови да се завърнете в тях с много по-високи честоти. Почувствайте как енергията на вашата по-висока реалност се влива във вас и тялото ви е в състояние да получава все повече и повече от нея с приключването на промените. Интензивността на това чувство е в съответствие с вашите чувства и желания да бъдете свързани с нас. Ще бъдете изненадани от силата на своите собствени желания и намерения.

Сега е подходящият момент да се приравните перфектно към всички по-високи енергии, които текат във вас и около вас. Ангелските царства са толкова близо сега, както никога преди, защото те помагат на всички вас според собствените ви желания да достигнете до вратите, които вече са отворени и ви очакват на навлезете във вашите по-високи преживявания. Можете да видите техните следи навсякъде и да почувствате енергията им, която нежно ви заобикаля по всяко време. Тази енергия ви помага да се освободите от обичайните притеснения и да се фокусирате върху всичко, което е важно за вас в този момент. Важността на някои неща е ясно видима за вас и всички вие, които сте избрали да се движите напред не можете да ги игнорирате. Енергията в която се потапяте е много силна и буквално ви тика към състоянието, в което можете да довършите всички необходими приготовления за вашето финално извисяване.

Всички вие ще бъдете изумени от силата с която ще се извърши последния етап на вашата трансформация. Вие усещате, че ви предстои нещо страхотно, което не сте изпитвали досега. Приемете и се предайте на това усещане и почувствайте как се извисявате на крилете създадени от вашата собствена енергия. Тези криле ще ви отведат в един свят на чиста Любов и Светлина. Дори вашето физическо тяло започва да се чувства по-леко, без да сте свалили от теглото си. Това е така, защото вие вече вие се освобождавате от проблемите, които са ви тормозели досега. Вие наистина се извисявате и понякога може да имате усещането, че краката ви не докосват земята. Наслаждавайте се на всяко едно преживяване, което изпитвате сега, защото ще го помните за много дълго време.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ние всички се радваме за това, че вашите желания се превръщат в реалност. Ние сме много щастливи, че сме част от всичко това. Заедно ние създаваме един мощен съюз, ръководен от Любовта и Светлината. Този съюз ще се разпростре из цялата Вселена и ще помогне за издигането на всяка една душа.

Рейтинг:
2.5/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...