Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Послания от висш разум  »  СаЛуСа  »  СаЛуСа: Вложете сърцето си в мира

СаЛуСа: Вложете сърцето си в мира

СаЛуСа: Вложете сърцето си в мира

Ченълинг от 8 Февруари 2013

Вашето пътуване ви доведе до момента след голямото вълнение от Издигането, дори и все още да не сте постигнали големите промени, които сте очаквали. Както вече ви информирахме не сте изгубили абсолютно нищо от това, че Издигането не ви е донесло дългоочакваните промени. Те остават готови за изпълнение да настъпят тогава, когато ще имат максимална полза за всички. Вие вече разбирате, че старите системи не могат да продължат да действат, тъй като те не служат в интерес на всички. Това дава отговор на въпроса, защо трябва да се откажете от тях. Хората непременно ще се опитват да се придържат към това което имат, но ако вие сте един от тези, които сте се освободили от всичко не се притеснявайте. Идеята е да се издигнат онези, които са готови, докато в крайна сметка никой няма да съществува и да поддържа система, която се поддържа от недостига.

Ние сме работили усилено с нашите сътрудници да ви донесем равенството и изобилието. Промените ще изглеждат, като вълшебна приказка, но те ще започнат да разрешават проблемите, които ви задържат до момента. Свети Жермен е велик войн, който притежава огромна власт. Той ще види, че никой не може да ви попречи да претендирате за това, което е ваше право. Той е надарен с божествена сила и ще попречи на всеки, който попречи на потоците от просперитет, които настъпват. Тъмните сили вече нямат козове с които да попречат на напредъка към Златната Ера. Те изпитват голямо неудобство от това, защото ще бъдат отстранени от пътя ви и вече няма да имат власт над вас. Всички сме изпитали достатъчно от техните тактики за намеса и забавяне. Те далеч надхвърлиха правомощията си и повече няма да бъдат толерирани.

Междувременно милиони работници на светлината са способни да осъзнаят промените в себе си и продължават да носят още повече Светлина към Земята. Те са в челните редици на огромно придвижване, което цели да изпраща още повече Светлина към Земята. Това нарастване на Светлина не може да бъде спряно и ще продължи да определя бъдещето ви. Това е като гигантска снежна топка, която набира сила и става все по-голяма. Повярвайте ни Скъпи мои, тази година ще станете свидетели на големи подобрения. След отрязването на връзките си с двойствеността вие ще изпитате едно ново състояние, което ще ви донесе всичко необходимо за създаването на собствено Галактическо общество. Не забравяйте, че дори и сега вие се превръщате в Галактическо същество. Телесни промени настъпват през цялото време, тъй като вие премахвате ненужната ви енергия и я заменяте с енергията на Светлината.

С течение на времето Учителите ще се завърнат и ще помогнат за вашата еволюция. Те следят и поощряват напредъка ви от много дълго време. Някои хора ще останат в старите парадигми и ще търсят напредъка, посредством религиозните си вярвания.  На всяка душа трябва да бъде позволено да следва своя собствен път и в крайна сметка да разбере Истината. Радваме се, че започвате да виждате, че всичко е взаимосвързано и е част от едно цяло. Двойствеността беше трудно изпитание и уроците научени от нея не трябва да бъдат повтаряни отново. Ние се възхищаваме на вашата упоритост и решителност да се вложите изцяло в това което правите, въпреки че има много неща, които ви разсейват. Вие имате много позитивно отношение и сте готови да стигнете много далече, за да постигнете успеха. Продължавайте да се придържате към този път и всичко ще се случи съвсем скоро.

Всяка душа има житейски план, но понякога се заблуждава и излиза от пътя по който е поела. Тогава се намесват техните духовни водачи, които им помагат да влезнат в правия път. Поради факта, че крайния срок наближава, трябва да се върнете в правилния път възможно най-скоро. Вие трябва да сте наясно в възможностите, които да ви върнат обратно на правилния път и вашите духовни водачи ще работят усилено, за да ви насочат в правилната посока. Въпреки това не се притеснявайте и не се придържайте само към един път, тъй като има много пътища, които могат да доведат до успеха.

Навсякъде около вас тъмните сили се пропукват и те са във все по-окаяно състояние. Способността им да атакуват Светлината намаля постоянно. Техните редици намаляват драстично. Корупцията около вас започва да се разкрива и вече няма да има такова голямо влияние. За вас е важно да разберете до каква степен живота ви е бил зависим от тези, които са управлявали, чрез сила. „Свободите”, които ви се представят в момента са измамни и са чисто и просто един мит. Преди е имало хора, които са имали правилната визия и разбирания, но те са били обзети от тъмните сили. През цялата си история вие сте живели в една голяма заблуда и само няколко президенти са успявали да разчупят хватката в която ви държат илюминатите. Мили мои всичко това се променя и не е нужно да чакате дълго, за да видите резултатите, тъй като все повече от нашата дейност ще се открива пред вас. Това ще бъде начина да ви покажем, че ние сме на ваша страна.

Нашата федерация е по-активна от всякога. Ние следим ядрените устройства, които тъмните сили са скрили и се опитваме да ги деактивираме. Вие живеете в един луд свят, където не се мисли какви ще са последствията от детонирането на такива оръжия. Ние сме нащрек за всички възможности и сме готови да се намесим, ако нещата започнат да излизат от контрол. Ние имаме много инспектори, които извършват редовни проверки на ядрените арсенали и затова знаем кои държави са способни да извършат ядрени нападения. Искаме всички да седнете на една маса и да намерите начин да предотвратите ядрената война. Перченето и противопоставянето между отделните страни може да доведе до ядрен холокост. Ние няма да позволим това да се случи, тъй като такива са Божествените инструкции.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и виждам колко сте близо до намирането на мирно решение, което ще позволи мирът да възтържествува на Земята. Вие сте много близо до прекратяването на всякакви военни действия. Вашите лидери трябва да се справят с този проблем възможно най-бързо. Доверието е рядка стока, когато са намесени оръжия. До сега сте имали достатъчно войни и разхищение на ресурси. Мирът не е толкова труден за постигане и ние искаме вие да вложите сърцето и душата си в неговото постигане.

Рейтинг: 0.0/5 на базата на 0 оценки
прегледи 2543

Препоръчани продукти

Коментари за СаЛуСа: Вложете сърцето си в мира

    Подобни статии