PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Тъмните сили се оттеглят

Ченълинг от 25 Януари 2013

Поздравяваме онези от вас, които продължават да носят наметалото на Любовта и Светлината и вървят своя път към Новата Епоха. Целите към които се стремите са по-близо от всякога и вашата упоритост скоро ще донесе резултати. Тъмните сили се оттеглят и не могат да съберат голяма подкрепа, както преди. Нашите съюзници постигат много по-бърз напредък. Много неща ще ви се изсипят на главата и ние ще се постараем да организираме някои много положителни знаци, които да ви убедят. Ще се въздържим от даването на по-големи подробности, тъй като много фактори оказват влияние, но се опитваме да ви дадем известна представа за това което се случва. В момента всички неща напредват задоволително и вече е по-малко вероятно да настъпят промени, поради външна намеса. Основите водещи към промените са налице от много време и вече започват да дават резултати.

Разкриването вече се кове от много източници и познаването и разбирането на нашето присъствие се разпространява надлъж и нашир. Все повече хора с лични преживявания излизат на преден план и това дава увереност на другите да изкажат това, което знаят. Всичко се изгражда, за да дойде моментът, когато официално изявление ще ни позволи да се покажем пред вас. Бъдете сигурни, че ще го направим по възможно най-приемливия начин, за да не претоварим излишно онези от вас, които все още не са ни приели. Нашата основна цел е да просвещаваме хората, за това че имаме намеса във вашата еволюция. Ние следим напредъка ви в продължение на хиляди години. Знаем колко е важно да се успокоят онези, които се страхуват от нашето присъствие. Отново изтъкваме, че в нито един момент нашите действия не са били заплаха за вас. Не бива да ни бъркате със Сивите, които извършват черни операции и помагат на военните за създаването на секретни оръжия.

В продължение на много години са били правени опити да се очерни името ни, но ние сме попречили на тези събития да се случат. Скоро осуетихме една фалшива атака от космоса, която щеше да бъде представена, като нашествие на Земята. Ние няма да позволим да правите вредни неща в космоса. Много опити за взривяване на ядрено оръжие в космоса бяха спрени от нас. Въпреки, че не ни е позволено да сложим край на всички войни, ние ще сложим край на ядрените устройства, които могат да се използват за започването на Трета световна война. Ние сме осуетили пълното унищожаване на Земята няколко пъти от края на Втората световна война и ви гарантираме, че всички вие ще станете свидетели на края на последният заговор. Ние също така ви гарантираме, че въпреки опитите да се попречи на вашето Издигане, вие вече пристигнахте в Новата Епоха. Ние ще продължим да ви защитаваме, но нашето желание е да работим заедно възможно най-скоро и да продължим промените с пълна сила.

За нас е радващо колко бързо преодоляхте разочарованието от това което очаквахте да се случи на 21 Декември. След такъв дълъг период на работа е нормално да очаквате да се случи нещо повече от това, което в действителност се случи. Все пак вашето вибрационно ниво се повиши и някои от вас вече го осъзнават. Най-забележимата промяна е в по-големия контрол и спокойствие и възможността да изразявате безусловната любов на едно ново ниво, което не сте могли да достигнете преди. Общият ефект от това е чувството, че сте част от Единството и че всички сме свързани. Често сте чували фразата, че това което правите на един, го правите на всички, защото всички ние сме неразривно свързани помежду си, посредством енергията на Бог. Нека го кажем така, че вие вече сте се присъединили към неизменната любов и сте отворили себе си към по-висшите сили.

Вие изпитахте известно разочарование, но се запитайте кое е най-важното нещо сега. Надяваме се, че за вас това е пътят към Новата Епоха, която носи със себе си една нова Златна Епоха. Всичко съществува и в по-високо измерение и колкото повече стават работниците на Светлината, толкова по-бързо ще достигнете това по-високо измерение, благодарение на Закона за привличането. Това е вашият град на Светлината, който преви последни приготовления, преди да се появи и не е далеч времето, когато това ще стане. Това което е в миналото не може да бъде променено, но имайте в предвид, че всичко се случва по определен начин, защото вие искате да бъде така.

Работниците на Светлината полагат огромни усилия, за да изведат най-висшия израз на Издигането. Вместо да бъдат критикувани, те трябва да получават благодарност за неуморните си усилия в продължение на много години да донесат Светлина и Любов на Земята. Те изцяло ангажират живота си с това и това изисква много жертви от тяхна страна. Те не целят някакво признание за своята отдаденост, но все пак е хубаво да разберат, че оценявате усилията които полагат. До сега всички вие имате някаква идея какво е вашето място в Новата Епоха и какво се очаква от вас. Отразявайте вашата Светлина и Любов при всяка възможност. Не трябва да се стремите да играете главна роля, тъй като сте част от един голям екип и всичко се оценява по равно, след като са постигнати резултати.

Тази година ще бъде вълнуваща разпространявайте и говорете за вашата увереност в бъдещето, където и да отидете. Много хора все още са обременени от действията на тъмните сили и отчаяно се нуждаят от издигане . Най-добрият и бърз начин да се оттървете от тях е като им обърнете гръб и да ангажирате себе си и енергията си във всичко което ви свързва с визията ви за бъдещето. Вие сте много привилигеровани да бъдете на Земята в този момент и да знаете през цялото време какъв ще бъде изхода. Вие знаете, че вашата цивилизация израства и че крайната ви цел е да се превърнете в Галактическо Същество. Въпреки това не очаквайте всичко да се случи наведнъж. Всичко зависи от напредъка който правите с вашето собствено темпо. Нямате краен срок и няма натиск върху никой да напредва по-бързо. Напредвайте толкова, колкото смятате, че се чувствате комфортно без да си мислите, че изоставате.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и от името на Галактическата Федерация на Светлината ви съобщавам, че ние сме много близо до вас. Нашите съюзници добиват все по-голяма увереност и ние очакваме съществен напредък в най-близко бъдеще. Любовта ни е насочена към вас, както винаги, към всички вас без изключения.

Рейтинг:

Отзиви

Коментирай
loading...