Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Човечеството е все по-близо до световен мир

Напредъкът ви продължава и цели да ви освободи от многото ограничения, които тъмните сили са ви поставили. Засега някои ограничения все още са в сила и това ни позволява да работим за пълното ви освобождаване от техния контрол. С нашата способност да виждаме нещата една стъпка пред тъмните сили  ние можем да ограничаваме тяхното влияние върху вас. Например в последно време се правят много опити за започването на нова световна война. Ние всеки път блокираме тези опити и ще продължим да го правим. Наскоро отново предотвратихме военни действия, които можеха да доведат до световна война. Ние ви уверяваме, че това няма да бъде допуснато и това е гаранция за бъдещия световен мир.

В продължение на много години ние сме в състояние да ви караме да се чувствате спокойно, заради присъствието на нашите кораби.  Сега има няколко души, които знаят за нашето присъствие и ни възприемат, като заплаха за човечеството.  Затова ние искаме да спечелим вашето доверие в продължение на много години и да премахнем този етикет, който ни е бил лепнат, че сме заплаха за вас. В резултат на това много от вас възприемат идеята да направят контакт с нас и ни приемат с мир. В действителност ние сме ваши братя и сестри и сме свързани от векове в опитите си да покажем истината за човечеството. Източниците на които сте вярвали до момента са ви манипулирали за свои собствени интереси и за да ви държат под контрол (религия и правителство). Най-лошото е, че еволюцията ви е била умишлено спряна и вие не можете да разберете кои сте в действителност.

Сега обстоятелствата са различни и вие се издигате от прииждащите енергии, които непрекъснато увеличават своите вибрации. Вие усвоявате повече Светлина и имате все по-големи способности да различавате истината от лъжата. Това означава, че пропастта между вас и онези, които отказват да видят истината става все по-голяма. Няма смисъл да се притеснявате за тях, тъй като всички души в крайна сметка ще стигнат до истината. Всъщност сега вие сте призовани да следвате своя собствен път, така че бъдете напълно подготвени за просветлението, което идва. Както винаги трябва да бъдете взискателни, но и отворени за нова информация. Да достигнете до откровения, които ще отворят очите ви за много неща, които умишлено са били държани скрити от вас.

Времето в момента в много части на света показва своите крайности, но това е пътя към нормализирането. В бъдеще всички хора ще изпитат повече промени, които ще доведат до по-умерено време, без крайностите на които сме свидетели сега. Това се случва заради наличието на по-високи вибрации и в крайна сметка нищо няма да остане в по-ниските вибрации. Има много неща, които предстоят, но може би най-дългоочакваното от тях е прекратяването на войните. По време на войни се инвестират големи суми пари в търсенето на по-мощно и ужасяващо оръжие. Не се притеснявайте, защото скоро идва времето, когато ще бъде сложен краят на всичко свързано с войните. Нуждите за отбрана са друго нещо, за което ние от Галактическите сили ще следим за спазването на реда и закона.

Напрежението започва да се успокоява и вие може би сте забелязали, че има силно желание между държавите за търсене на мир. Това е борба, тъй като тъмните сили се опитват да задържат властта си, но това ще става все по-трудно с продължаващото повдигане на вибрациите. Онези които са част от военните сили на различните държави ще променят своето мислене, тъй като ще осъзнаят безсмислието на войната. Човечеството променя своята перспектива и мирът започва да настъпва, след хилядолетия на унищожения и безсмислена загуба на човешки животи. Сградите могат да бъдат построени наново, но загубата на животи носи последици върху всички вас. Човечеството е имало нужда от много време, за да осъзнае това. Сега бъдещето на Земята изглежда светло, защото основната цел е налагането на мир по цялата Земя.

Някои хора се чудят защо са се преродили точно в този момент, усещайки че нямат конкретна цел. Трябва да знаете, че няма душа, която да е на Земята в този момент без причина. Всеки има какво да научи и с какво да допринесе. Вие сте същества, които имат капацитета да споделят безусловна любов с всички души. След като сте достигнали такъв етап вие сте един по-извисен човек, който разбира единството на всичко и това, че е част от общото.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм много радостен от това, че отново мога да се обърна към вас. Вие се отваряте за Истината и вече можете да я разберете и което е по-важно успявате да я приложите във вашите ежедневни преживявания. Сега е момента да изчистите кармата си, която сте натрупали в продължение на много животи. Приемете сърдечно своите преживявания, тъй като това са последните изпитания в това измерение.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...