PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до СаЛуСа

Всички души са свързaни помежду си и това, което причинявате на другите, всъщност причинявате на себе си

Скъпи мои, ние чуваме ясно виковете на онези, които мислят, че са изоставени и се им е трудно да намерят цел в живота си.В разгара на всички случващи се събития те се чувстват объркани и не могат да видят бъдеще за себе си. Новата Епоха започна по-рано тази година, когато старите енергии започнаха да се оттеглят, за да бъдат заменени от новите. През това време на смяна обаче и двата вида енергии повлияват на вашето мислене. Въпреки всичко новите енергии ще заменят старите и ще донесат промени и напредък, които ясно ще покажат какъв е пътя на човечеството. Разбираемо е, че сте объркани от всички събития, но наблюдавате всичко по-внимателно ще осъзнаете, че нещата се променят към по-добро. По Земята все още има много военни конфликти и мирът изглежда много далечен, но безсмислието на войната вече се разбира от все повече хора. Гласовете на хората, които искат и знаят как да се постигне мир стават все по-шумни и скоро те ще бъдат чути.

Опитайте се да видите отвъд настоящите безредици на Земята и знайте, че бъдещето ви е гарантирано. Много групи от по-високите нива ви подкрепят и използват своето влияние, за да постигнат мир. Те не могат насила да дадат помощта си, без тя да бъде поискана по правилния начин от вас. На вас ви е дадена силата на свободния избор, за да можете да се развивате в съответствие с избора ви на напредък. Винаги когато сте се обръщали за помощ към по-висшите създания те са откликвали. Често обаче игнорирате тази помощ, за да направите собствен избор и да извървите сами пътя си. През цялото време вие получавате напътствия, но в края на краищата вие сте тези, които решавате по кой път да поемете. Затова, когато погледнете назад в човешката история вие виждате резултатите от избора, който сте направили.

Днес сте изправени пред една много по-приемлива ситуация, тъй като силите които ви държат във виртуално състояние на война вече отслабват. Навсякъде около вас има движения за мир и промяна, които стават все по-мощни и скоро нищо няма да може да спре техния напредък. Новата Епоха започна и колкото повече се фокусирате към нея, толкова по-бързо ще настъпи. Очакват се много висок напредък на технологиите и когато Новата Епоха настъпи ще има много голям скок напред в развитието. След това ще последва мир и най-накрая хората по цялата земя ще се обединят. Всички ваши нужди постепенно ще бъдат удоволетворени с наша помощ, при това с доста бързо темпо. Затова ви молим да не позволявате на вярата да ви напусне и да знаете, че светлото бъдещето вече е близо и се вижда все по-ясно. Никой не може да промени това и за разлика от други епохи този път краят ще е щастлив. Повечето от вас ще видят промените по време на този живот, някои от тях даже се случват в момента.

Ние както винаги се грижим за вас и Майката Земя, тъй като тя също е ангажирана много в промените. В края на краищата ще се появи една нова Земя. Това разбира се са промени, които няма да се случат веднага, но трябва да знаете какво крие бъдещето, за да сте подготвени. Земята е мястото, където постигате най-голям напредък в съотношение с краткия живот, който имате тук. Вие сте живели много животи при най-различни обстоятелства и сте били подпомогнати от вашите водачи да изберете онези, които имат най-голяма полза за вас. В момента вие берете най-много плодове от тези ползи и много от вас са достигнали нивата на които вече не се налага да се въплъщават отново в ниските вибрации. Радвайте се и дерзайте, тъй като пътуването ви е към своя край и винаги се придържайте здраво към Светлината.

Цялата Вселена чака човешката раса да се издигне и това е момент от еволюцията, който има изключително голяма важност. Ще има много радостни моменти след вашето Издигане и вашите стари приятели и сътрудници от предишни прераждания, ще се присъединят към тържествата. Ние от Галактическата федерация отблизо следим приключенията ви  и най-накрая ще бъдем в състояние да се покажем и да се срещнем на Земята. Имаме много неща да направим в близко бъдеще и ще подпомогнем вашето по-бързо пристигане и установяване в по-високите измерения. Това са вълнуващи времена, независимо какво се случва на Земята, тъй като Новата Епоха настъпва по-бързо от когато и да било.

Това което се проявява в тези последни етапи на старата епоха са крайностите на онези, които все още не могат да се освободят от вярванията, които ги спират. Трябва да разпознаете и признаете, че всички души са свързани помежду си. В такъв случай всичко, което причинявате на другите, всъщност причинявате на себе си. Вие сте един колективен разум, който определя пътя по който ще поеме човечеството. Единственото изключение е когато сили по-големи от земните решат да се намесят и да решат бъдещето ви. Това може да се наблюдава, когато цикъла наближава своя край. Все пак това няма да попречи на свободната ви воля, която можете да проявявате по всяко едно време. Естествено винаги има влияния, които ще ви привличат по един или друг начини това ви позволява да направите своя доброволен избор. Като индивид вие имате право на избор за пътя по който ще поемете, като все пак има някои уговорки, които се прилагат в зависимост от крайната ви цел.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и с течение на времето мога да отбележа, че все повече души започват да разширяват своето съзнание и Светлината се разширява все повече. Има ясно разделение между хората, които са избрали пътя на издигане на Светлината от тъмнината и онези, които още не са го сторили. Те неизбежно ще се движат напред и в крайна сметка ще заемат своето място в по-високите вибрации.

Рейтинг:
4.4/5 на базата на 5 оценки

Отзиви

Коментирай
loading...