PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Златният стандарт трябва да се върне и всички валути да се изравнят по стойност

Живеете в драматични времена, когато промените се случват много бързо. Те ще ви помогнат да се запознаете с Новата Епоха, която ще промени почти всички аспекти на живота ви. Може да отнеме известно време да се прояви всичко това, но нещата вече са започнали да се случват и старата система започва да се разпада. Тя е била изградена, за да ви държи в тъмнина и да не можете да реализирате пълния си потенциал. Тъмните сили умишлено са скрили истината от вас, но това вече е към края си и просветените души продължават своя път напред. Това означава, че онези, които не могат да се освободят от старата система от вярвания, постепенно ще останат по-изолирани. Много помощници окуражават тези души и се опитват да им вдъхнат желание да се издигнат. Тъй като времето е една илюзия, няма значение колко време е необходимо, за да се събудят.

Не ограничавайте визията си за бъдещето, тъй като тогава всичко ще е възможно. Отворете сърцето си за Светлината и обгърнете всички души с любов, тъй като всички сме едно цяло. Най-важния урок, който трябва да научите е прошката. Тя не бива да бъде ограничавана по никакъв начин. Всички души през различни етапи от своето развитие са били повлияни както от светлите, така и от тъмните енергии. Това е част от опита, който трябва да натрупат, за да продължат да се развиват. Затова когато виждате душите днес, имайте в предвид, че те трябва да освободят своята карма. За да се случи това те могат да се замесват както със светлите, така и с тъмните енергии. Затова не съдете никой прибързано. Вместо това им изпращайте своята любов.

В близко бъдеще ще се появят достатъчно издигнати души, които ще помогнат на останалите да вървят напред. Затова трябва да сте изпълнени с вяра, че бъдещето ви е предначертано да ви отведе в Новата Епоха. Вашият нов цикъл бързо ще ви предвижи към по-високите вибрации. Мира и благоденствието ще настъпят за всички вас. Вече няма да бъдете възпрепятствани от тъмните сили и те ще напуснат Земята. Никоя душа няма да може да премине в по-високите измерения, ако не е повишила своите вибрации. Всички тези промени са предназначени за вас, но трябва да сте търпеливи, ще е нужно време всичко това да се изпълни. Ние просто ви казваме добрите новини и се опитваме да повишим духа ви, тъй като знаем колко сте уморени, но трябва да продължите напред. Освобождаването ви от по-ниските вибрации е извън всякакво съмнение, така че не се отчайвайте и продължавайте напред по същия позитивен начин.

Ние сме напълно ангажирани в наблюдаването на тъмните сили, тъй като те правят последни опити да развалят нашите планове. Ние сме винаги една крачка пред тях и знаем, когато планират да създадат хаос. Те вече осъзнават, че времето им изтича и вече мислят как да избегнат последствията от своите действия, но няма шанс това да се случи. Те ще осъзнаят, че пътищата им за бягство са блокирани и ще изпитат последиците от своите действия. Не става въпрос за възмездие, а за окуражаване и помощ те да се обърнат отново към Светлината. Рядко душите обръщат гръб на възможностите да променят пътя си към по-добро. Все пак те сами решават съдбата си и начина по който да приключи живота им.

След като ситуацията на Земята се поуспокои и можем свободно да се движим сред вас, най-накрая ще осъществим открит контакт. Нашите планове са готови за изпълнение, затова веднага след като „теренът е чист“ ще започнем да работим съвместно с вас. Нашият приоритет е да извършим необходимите действия, които да доведат до глобални промени и всички световни валути ще се изравнят. Прекалено дълго време някои валути са били подценявани и те са на първо място в нашия списък. Златният стандарт ще се възстанови и така ще се сложи край на безкрайните промени в стойността на валутите. Тези действия ще раздвижат пазарите и ще бъде сложен края на печалбарството.

Ние вече помагаме на майката Земя да се пречисти. Тя отново ще възвърне първоначалното си девствено състояние. Толкова много неща сме планирали за възстановяването на Земята, някои от тях вече осъществяваме, благодарение на нашата напреднала технология. Ще има промени, които ще настъпят едновременно по цялата Земя и ще бъдете изненадани от скоростта с която се случва всичко. Каквито и проблеми да имате сега, те ще останат на заден план, след като развием напълно плановете си. Естествено някои аспекти от работата ни ще включват и вас, тъй като искаме да участвате заедно с нас. Затова не бива да се обезкуражавате от мудността с която се осъществяват промените в момента, тъй като се случват и много други неща с които все още не сте наясно.

В различни периоди от време сме се намесвали и сме предотвратявали действия, които са имали за цел да унищожат Земята. За това не бива да се съмнявате, че нашите възможности да по-големи от тези на тъмните сили. В момента те не са в състояние да предизвикат сериозен инцидент. Прекалено много пъти сте зависили само от тях и ние не сме имали възможност да се намесим, заради кармата, но все пак леко сме намалявали ефекта на техните действия. Ние не сме Галактическа армия, а по скоро нещо като полицейски сили, които се опитват да предотвратят престъпленията.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и както винаги съм щастлив да установя контакт с вас. Времето продължава да се движи с все по-голяма скорост и вие постепенно осъзнавате това. В крайна сметка ще достигнете до едно „безвремие“, което сте изпитвали, когато сте били в по-високите вибрации. Изпращаме ви Любов и Светлина, където и да сте.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 3 оценки

Отзиви

Цветан
БОГ Е ЛЮБОВ
Анонимен
любовта ще спаси света
Виж още отзиви
Коментирай
loading...