Назад до СаЛуСа

Илюминатите се следят изкъсо и затова няма да има мащабни и унищожителни инциденти

Нужно е да погледнете само 50 години назад в миналото, за да видите ясни доказателства за климатичните промени, които се случват в момента. Промените изглеждат хаотични и не следват никакъв конкретен модел. Все пак тези промени не са случайни. Хаосът е свързан и с кармата, тъй като в момента се уреждат много стари недоразумения между хората и народите. Времената са несигурни в момента, но всичко това е необходимо, за да се отървете от ненужните неща, които няма да ви трябват в по-високите вибрации. Всеки сам трябва да изчисти собствения си „боклук”, за да заеме своето място в Новата Епоха и да се наслаждавате на новите усещания и промени, които ще спомогнат на човечеството да достигне до едно по-високо ниво. Ако желаете да участвате в промените, вашите мисли и желания ще привличат необходимите духовни водачи, които ще ви носят необходимата помощ.
Често ви споменаваме, че нищо не става случайно  и вие усещате това, тъй като в противен случай щяхте да се чувствате изоставени на произвола на съдбата. Ако погледнете личния си живот винаги има планове, които ще подпомогнат вашата еволюция, затова не бива да се пропилява нито една възможност. Вие имате свободна воля и решенията зависят само от вас, въпреки че вашите водачи ще ви помагат да постигнете успех. Ако имате желание за еволюция вие ще я постигнете, дори това да означава да вършите нещата по интуиция, без да знаете истинската цел. Някои от нещата които преживявате са свързани с вашите кармични задължения. Знаейки това вие можете да ги приемате по-добросърдечно и лесно. Време е за прошка за всички грешки, които сте допуснали. Имайте в предвид, че добрите и лошите преживявания имат своята стойност.
Уверяваме ви, че все повече хора помагат на нуждаещите се, въпреки, че тези добри новини рядко се отразяват в медиите. Всички сте едно цяло и чувството на единство се разпростира все повече сред вас. Всичко войни ще спрат само когато мирът се разглежда, като единствения път напред. Вие като по-осъзнати хора можете да помагате на другите, като им показвате как да живеят в мир и хармония с всички живи същества. Светлината, която идва от вас ще привлече още хора, които търсят мира сред хаоса в конто живеем.
Ние следим отблизо онези, които оставени без контрол имат възможностите да унищожат Земята. Илюминатите и техните слуги са наблюдавани изкъсо и не могат да направят нищо без наше знание. Затова ви уверяваме, че няма да има унищожителни и мащабни инциденти, а по скоро само малки разногласия. Ние ще можем открито да дойдем на Земята едва след като настъпи мир по целия свят. Това ще бъде велико време на радост в което вие ще научите много от тайните на вашето минало. Вие умишлено сте били държани в мрак и напредъка ви е бил възпрепятстван, за да не се подобри качеството ви на живот. Все едно сте били заключени в капсула на времето и времето е спряло. В близко бъдеще всичко това ще се промени и вие с радост ще разберете колко бързо ще наваксате изгубеното време.
Когато навлезете в по-висшето вибрационно ниво вашето съзнание ще се разширява много по-бързо. Ще останете изумени от всички промени, които носи Новата Ера. Ще настъпи мир и просперитет, а плодовете на Земята ще са повече от достатъчни за всички. Ще бъдат открити нови изобретения, които ще пратят борбата за оцеляване в миналото. Ще може да се пътува много бързо и далечните места ще се достигат за много кратко време. Това ще бъде много вълнуващо време за всички вас, тъй като промените ще настъпят много бързо.
В момента е много трудно да разберете на къде водят събитията и поради това ние се опитваме да ви извисим, като ви даваме насоки за бъдещето. Нищо не може да промени предначертаното ви бъдеще и ние с нетърпение очакваме да ви въведем в Новата Епоха. Предишните цикли приключиха и сега човечеството е в началото на един нов цикъл. Онези от вас, които са повишили вибрациите си ще продължат своята еволюция, навлизайки в Новата епоха. Всяка една душа ще се намира на перфектното място, за да изпита преживяванията от които има нужда. Това буди известни притеснения в семействата желаещи да останат заедно. Затова искаме да ви успокоим, че между тях има здрави връзки и е много вероятно те да напреднат съвместно, като едно цяло. Напредвайки в своята еволюция вие ще усетите как бивате привличани от групи хора със сродна вибрация. Вие ще продължавате да се развивате в една посока, докато не усетите, че имате нужда от различни преживявания.
Аз съм СаЛуСа от Сириус  и с нетърпение очаквам да се срещнем в близко бъдеще. Времето вече няма да упражнява същия ефект върху вашия живот. Толкова много позитивни промени ви очакват, след като навлезете в Новата Епоха. Гледайте позитивно напред, защото живота ви е една история с щастлив край.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 5 оценки

Отзиви

БИБЛИЯТА КАЗВА ЧЕ ТИ(АВТОРА НА СТАТИЯТА)СИ ПРОСТО ПАДНАЛ АНГЕЛ,КОЙТО ЗАБЛУЖДАВАШ ХОРАТА И ГИ ОТВРАЩАШ ОТ ИСТИНАТА,КОЯТО Е ИСУС ХРИСТОС!
Анонимен
За пръв път чувам за това създание и неговите "приказки". Това книга ли е? Или..... Кой я записва тази информация?
Анонимен
Хубавите неща стават бавно.Само лошото действа бързо.Бог работи непрестанно!Ако всеки човек работи по същия начин,проблем няма да има.
Лидия
И защо тогава джихадистите продължават да избиват християни и да създават проблеми по целия свят, защо никой не им попречва да извършват престъпления срещу човечеството, защо не унищожите Хаарп за да не унищожава живите същества, защо има толкова глад и мизерия по света?
Виж още отзиви
Коментирай
loading...