Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Наближава края на диктата на тъмните сили

6 Февруари 2015г.

Сътресенията на Земята продължават, но в същото време Светлината продължава да нараства и носи все повече сила на хората, които я разпространяват. Все още не можем да предскажем кога тя ще се превърне в доминираща сила, но това време наближава. Светлината достига все по-високи нива и много хора са готови да оказват активна подкрепа на Работниците на Светлината. С течение на времето все повече хора ще се обединяват и ще се ускорява истинското начало на духовното издигане. Съветваме ви да останете на безопасно място в рамките на вашата Светлина и да не участвате пряко в борбата срещу тъмните сили. Ще бъде сложен край на техния хилядолетен диктат спрямо човечеството. Те сами се движат към своето унищожение и прекратяване на действията им срещу Светлината.

Усещаме във вас едно чувство на неудовлетвореност, идващо от нестихващите конфликти в Близкия изток. Уверяваме ви, че правим всичко по силите си да предотвратим по-голяма ескалация на военния конфликт. Хората ни питат защо не се намесим и спрем войната, но това ще попречи на зададения кармичен път. Докато не научите уроците можем само да се опитваме да ограничим загубените животи и щетите от войната. Всичкия опит, който трупате в този цикъл има за цел да ви помогне да се издигнете над тъмнината, за да можете на свой ред да помагате на останалите да направят същото. В това отношение се постига голям успех и все повече души се пробуждат за новите по-високи вибрации. Това е много важно, за да се преодолее тъмнината и да се навлезе в света на Светлината. Много хора в момента разширяват своето съзнание и започват да осъзнават причините за промените, които настъпват.

Има толкова много неща, които очакват да бъдат разкрити. Те ще ви помогнат да се издигнете бързо и да премахнете пречките, които ви задържат. Много неща свързани с вашата същност все още остават скрити, благодарение на тъмните сили. Всичко това обаче се променя и в близко бъдеще ще научите много нови неща за себе си. Повечето хора са само сенки на истинските си същности, но с покачването на нивата на съзнание ще научавате все повече неща за истинската си същност. Вие сте много по-невероятни, отколкото можете да си представите. В ниските вибрации вашето съзнание е ограничено, но с навлизането в по-високите вибрации то започва да се разширява и вие виждате все по-ясно истинската си същност.

В момента вие пътувате обратно към по-високите състояния на съществуване. Напускането на 3-то измерение ще е една огромна стъпка в тази посока. Като се огледате наоколо си мислите, че няма много хора, готови да се издигнат. Това не бива да ви подвежда, защото масата от хора, които ви се струват безнадеждно заспали, могат да се променят много бързо. Всеки от вас има важна роля, която ще му помогне да научи уроците и да се подготви за промените. Преди да се роди всяка душа с свързана с полето от знания, необходими за подготовката на житейския опит. Истинската ви същност е много надарена и може да се справи страхотно с живота на Земята, но все пак е по-добре да се придвижите към по-високите измерения.

Както ви е известно климата постепенно се променя към по-добро. Тези промени ще създадат известни неудобства, но разполагате с достатъчно време да се адаптирате. Крайният резултат ще бъде по-постоянни температури, без резки промени и крайности. Моретата ще се затоплят и това ще породи много промени в природата. Много видове животни ще се радват на по-добри условия за живот, които ще задоволяват всичките им нужди. Всичко в природата ще процъфтява, тъй като ще се радваме на по-умерен климат.

Когато вибрациите се повишат, заболяванията и другите здравословни проблеми постепенно ще изчезнат. Остаряването също ще се забави, след достигането на зряла възраст и в крайна сметка ще се стигне момента, когато то просто няма да се проявява. С навлизането в 4-то измерение непрекъснато ще изпитвате положителни промени. Старите вибрации ще загубят своята ефективност и по-този начин ще ставате все по-осъзнати за настъпващите промени. Въпреки това не позволявайте на тези събития да ви отклонят от житейския план. Всичко ще се нареди много добре. Ние сме нащрек както винаги, за това, което се случва на Земята и се опитваме да ви държим в течение. Бъдещето пред нас е светло и с течение на времето ще можем да бъдем много по-близо до вас.

Майката Земя се занимава със собствените си нужди. В момента тя е много активна, заради необходимостта да увеличи собствените си вибрации. Без значение колко напредва човешката раса, тя ще продължи да прави необходимите промени, за създаването на една нова Земя. Хората и Земята са зависими един от друг, за да се осигури един плавен преход към по-високите вибрации. Колкото по-скоро хората престанат да злоупотребяват със Земята, толкова по-бързо тя ще се възстанови към първоначалното си състояние. Все пак е необходимо достатъчно време, за да се случат всички тези промени. Това няма да стане за една вечер и ще се случи точно по определен начин.

Надяваме се, че сте лично загрижени и се подготвяте за наближаващите промени. Те ще позволят на телата ви да станат по-здрави. До голяма степен това зависи и от избора ви на храна. Яжте повече пресни храни, за сметка на преработените, които съдържат най-различни химически добавки. Физическите упражнения също са много важни. Дори ходенето пеша има своите ползи.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и в този труден момент от живота ви, се опитвам да ви помогна да се справите по-лесно с настъпващите промени. Любов и Светлина на всички!

Рейтинг:
4.5/5 на базата на 4 оценки

Отзиви

Не се надявайте, тъмните да бъдат премахнати, ако се промените вие, те ще станат светли покрай вас!
Резултадът скоро ще дойде! Усеща се!
Две и половина години от тази статия,а тъмните стават все по- агресивни и нагли. Кога най-после ще бъдат премахнати. Следя и чакам,но за сега нищо или поне не се виждат резултати.
VET
БЛАГОДАРЯ! БЕЗГРАНИЧНО ВЯРВАМ В ТОВА!
Анонимен
Завладяваща статия
Виж още отзиви
Коментирай
loading...