Назад  |   Начало  »  Езотерика  »  Послания от висш разум  »  СаЛуСа  »  СаЛуСа: Скоро ще можем да се срещнем открито с вас и ще открехнем още повече вратата към истината

СаЛуСа: Скоро ще можем да се срещнем открито с вас и ще открехнем още повече вратата към истината

СаЛуСа: Скоро ще можем да се срещнем открито с вас и ще открехнем още повече вратата към истината

Илюзията в която толкова дълго живеете на Земята е създадена от самите вас, защото ви беше дадена свободата да трупате опит, като се отделите от цялото. Естествено получавате напътствия от Духовния свят в продължение на многото земни животи, за да се запази Светлината. На този етап приключва цикъла, в който се намирате и ви се дава последна възможност да достигнете до ниво на развитие, където повече няма да се налага да живеете в ниските вибрации. Докато сте били в този цикъл, за повечето от вас той е започнал преди 26 500 години, е имало възможност да израствате, благодарение трупането на опит. Някои души обаче са много слабо свързани със Светлината и са здраво свързани с по-ниските вибрации. Те не знаят как да повишат своите вибрации и не осъзнават истинската си природа. Заедно с вашите Духовни водачи ние се опитваме да ги просветлим, но срещаме твърдо отрицание при повечето от тях. Така в края на цикъла може да сте сигурни, че е използвана всяка възможност за подпомагане на душите да осъзнаят истинската си същност.

Има много възможности за пробуждане на „загубените“ души и те никога не са изоставени да прогресират без подкрепа. Освен това те имат цялото време от което се нуждаят, за да започнат пътуването си обратно към Светлината. За тези, които не са се развили достатъчно, за да заемат мястото си в по-високите вибрации, ги очаква едно ново начало и един нов цикъл. Душите намиращи се в ранните етапи на своето развитие не бива да изпитват срам. Всяка помощ, която ще ги върне на пътя на Светлината, не е излишна. За душите, които нямат нужда от повече прераждания в по-ниските вибрации, ще има едно голямо пробуждане, което ще им даде по-добро разбиране за истината. Простата истина е, че вашата истинска същност не е тялото ви и когато се върнете в Духовния свят вие нямате нужда от него. Тогава можете да придобиете каквато форма пожелаете.

Истинският духовен живот е толкова различен от това на което сте свикнали, но така ще достигнете до по-високите нива на еволюцията. Нивата, които посещавате между преражданията са все още най-вече в ниските вибрации и можете да се възползвате от земните форми, докато изпитвате необходимост да се прераждате отново. Всеки път вие сте напътствани какви промени трябва да направите като например кого да изберете за свои родители. При някои прераждания те са избрани за вас в зависимост от нуждите ви. Затова дори ако се чувствате недоволни от родителите си, не забравяйте, че вие сте избрали хората, които ще ви помогнат да натрупате опита, за да се развиете напред. Естествено родителите имат голямо влияние върху вас, когато сте млади и този период е много важен за останалата част от живота ви.

Трябва да знаете, че в минали животи сегашното ви семейство може отново да е било заедно, но с различни отношения помежду си. Затова не е задължително да се предполага, че тези хора са нови за вас. Благословете душите, които са се съгласили да бъдат част от живота ви, защото всяка една от тях дава частица от себе си за вашите преживявания. Това разбира се се отнася, както за тяхното трупане на опит, така и за вашето. Всъщност всички души, които идват в живота ви имат своя житейски план, така че всеки един от вас е отговорен за другия. Душите идват и си отиват от живота ви, когато е необходимо, затова винаги се отнасяйте с внимание към новите си приятели, защото те могат да бъдат много важни за вас. Когато те се превърнат във важна част от живота ви може да сте сигурни, че ще запазите тази връзка с тях. Ако става въпрос просто за случайни срещи, те могат да не окажат никакво влияние върху по нататъшния ви живот.

Навсякъде по света има катаклизми, защото старата система вече не работи, но тези които до момента са контролирали света отчаяно се опитват да задържат своята власт, но без резултат. Понякога това води до насилие, тъй като нито една от страните не признава поражението си. Скоро ще усетите как онези, които представляват Светлината ще поемат контрола. Необходимите промени няма да се случат веднага, но трябва да се изчака да направят каквото могат, за периода в който се задържат на власт. Уверяваме ви, че Светлината ще спечели, но все още предстоят много пречки. В края на краищата обаче няма какво да спре неизбежната победа на силите на Светлината. Знаейки това трябва да устоите на трудните моменти, защото без значение какво се случва, крайната победа е гарантирана. Това, което искаме от вас е да продължите да бъдете силни и решително да вървите по пътя си, за да помогнете на Светлината напълно да премахне тъмните енергии.

Пътуването е дълго и е трудно да се достигне до този етап на еволюцията. Въпреки това, Светлината, винаги е присъствала и внимателно се опитва да освободи истината, която постепенно излиза наяве. За някои това е трудно за разбиране, но истината винаги е там и не изчезва, за разлика другите неща, които гаснат постепенно. Сега е времето за събуждане на силите на Светлината. Те ще помогнат на душите да се издигнат и да разберат, че истинската им същност е неразделно свързана със Светлината. Вие имате огромна сила, но за съжаление все още не осъзнавате потенциала си. Колкото Светлината навлиза по-дълбоко във вас, толкова повече невероятни преживявания и откровения ще имате.

Скоро ще се срещаме открито с вас и ще открехнем още повече вратата към истината. Това ще ви помогне да се разделите с всичкия непотребен физически и душевен багаж. Понякога ни е трудно да се изразяваме с вашите думи, защото те ни ограничават да се изкажем напълно. Всичко друго, освен Светлината ще бъде почуствано различно и в крайна сметка изхвърлено от вас. Твърде дълго сте били залъгвани с всякаква невярна информация, но сега сте по-мъдри, опитни и способни да различавате истината от всичко останало. Доверете се на интуицията си и ако все още се колебаете изчакайте, докато преживяванията не ви насочат към правилния път. Има много души в духовния свят, които не само следят от близо напредъка ви, но и могат да се доближат по-близо до вас, за да ви покажат истината.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се наслаждавам на това да споделям с вас истините, които ще направят напредъка ви по-лесен. Напоследък вашето съзнание нараства достатъчно, за да можем да ви предаваме все повече информация. Тя е много полезна, тъй като толкова много нови души се пробуждат за истината. Оставям ви с моята благословия и любов.

Рейтинг: 4.4/5 на базата на 8 оценки
прегледи 10108

Препоръчани продукти

Коментари за СаЛуСа: Скоро ще можем да се срещнем открито с вас и ще открехнем още повече вратата към истината

 1. .

  i am in

 2. 1.

  И аз вярвам...

 3. 2.

  И аз вярвам в Божествената светлина ....

 4. 3.

  I az vqrvam

 5. 4.

  Сърдечно благодаря

 6. 5.

  Благо Даря

 7. 6.

  Всичко е
  ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА

 8. 7.

  da ne e porednata manipulaciq

 9. 8.

  Благодаря!

 10. 9.

  Вярвам

 11. 10.

  И аз вярвАм!

 12. 11.

  Вярвам!

 13. 12.

  Вярвам !!!!

Подобни статии