PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до СаЛуСа

СаЛуСа: Събирайте повече Светлина, за да увеличите нивата на вибрациите си

От известно време енергията на по-висшите реалности оказва все по-голямо влияние и играе все по-важна роля в живота ви. Тя постепенно ще се увеличава, тъй като разликата между новите и старите енергии става все по-очевидна. Все по-голяма част от ниските енергии се трансформират и по този начин се улеснява прогреса на Светлината. Спокойно може да се каже, че повратната точка е премината и от тук нататък пред вас лежи само пътя на успеха. В момента може и да не усещате това, но много положителни промени се случват по целия свят. Старите разделения вече не са приемливи и хората започват да осъзнават, че всички заедно трябва да работят за доброто на цялото човечество. Твърде дълго икономическите интереси са ви карали да се конкурирате един с друг. Те носят повече индивидуализъм, вместо взаимно сътрудничество. Вие обаче вече се пробуждате и осъзнавате, че сте една обща раса – човешката. Затова е във ваш интерес да работите съвместно. Ние забелязваме как по важните проблеми се обединявате и образувате мощна сила за промяна към по-добро.

Не бива да мислите, че усилията ви да осигурите траен мир на Земята са непродуктивни. Вие постигате много повече, отколкото си представяте. Призоваваме ви да правите всичко по силите си, за да разпространявате Светлината. Това не означава да притискате хора, които не са готови за това, а да давате по малко Светлина там където знаете, че ще бъде добре приета. Трябва да говорите истината, по начина по който я разбирате, тъй като не бива да я смесвате с цялата дезинформация около вас. С течение на времето ще ви се предоставя все по-конкретна информация и общата картина ще започне да ви се разяснява. В миналото истината можеше да бъде представена само по достатъчно разбираем начин и нашите насоки не трябваше да са прекалено подробни или сложни. Затова намирането на подходящи думи с които да се изразяваме беше много трудно. Сега обаче, вашият собствен научен прогрес се движи напред с изумителна скорост и вече не е толкова трудно да се изразяваме.

Вашата еволюция се движи напред с големи скокове, въпреки че по-голяма част от истината все още е скрита от вас. Научните постижения вече са много по-напред от това, което е разкрито. Вече можете да предприемате космически пътувания до Луната, имате апаратура на Марс, която е много по-напреднала технологично, отколкото е известно. Искаме да видим траен мир на Земята, който за съжаление все още е невъзможен, заради влиянието на тъмните сили. Уверено заявяваме, че тази ситуация ще се промени и бъдещето ви е предопределено да се срещнете с вашите Слънчеви приятели. Тогава и само тогава ще можете да заемете своето място до тях и заедно да продължите напред към Светлината.

Извървели сте много дълъг път, за да достигнете до този етап от еволюцията си. Можете да усетите това, тъй като сте били верни на истината и разпространявате Светлината. На Земята положителното развитие бе много трудно, тъй като тъмните сили са били свободни да правят каквото си поискат, за да ви попречат да научите истината за себе си. Въпреки това истината е най-мощния инструмент, който оказва голямо въздействие, въпреки опитите да бъде ликвидирана. Все повече души се пробуждат и силата на доброто се увеличава, насочвайки ви към онова, което е било скрито от вас. Съвсем нормално хората с еднаква честота на вибрация се привличат и по този начин подпомагат своя бъдещ напредък. Вие имате една много добра поговорка, която гласи: „Когато ученикът е готов, учителят се появява“ и точно по този начин вие непрекъснато се развивате с темпове, които отговарят на вашия еволюционен напредък. Затова не се притеснявайте за личния си напредък, тъй като нещата ще се развият точно в подходящия момент.

Не може да не сте забелязали, че тъмните сили се разобличават все повече и истината вече не може да бъде скрита. Вече сме говорили много пъти за това, че всичко, което е било скрито ще се разкрие. Може да се каже, че това е времето в което Светлината полага максимални усилия. Каквото и да си мислите сега, то няма да как да бъде скрито в по-високите вибрации, тъй като, както може би вече знаете, само истината може да съществува в Светлината. Затова ако имате някакви тъмни тайни е по-добре да се примирите с тях сега, отколкото по-късно.

Когато навлезете в Светлината, живейте живота си по начина по който го разбирате. Отнасяйте се еднакво към всички души, защото независимо от човешкото лице, което виждате, под него има душа, която точно като вашата идва от Ангелските светове. На Земята всяка една душа играе своята роля като член на човешката раса. Тя е облечена във физическо тяло, което трябва да постигне целите си, според това къде живее. Освен това тя е снабдена генетично с всичко необходимо, за да изпълни ролята си на Земята. Затова ви молим не съдете другите, основавайки се на това как „виждате“ отделния човек. Гледайте на тях като на спътници, които трупат необходимия опит за своето развитие. Със сигурност ще се запитате, защо след като всички души имат ангелски произход Светлината не е проникнала по-дълбоко във всеки човек. Отговора е, че в по-ниските вибрации като 3D измерението в което се намира Земята е трудно да проникнат по-високите нива на Светлината.

Вашата основна цел е да събирате повече Светлина, за да се увеличат нивата на вибрация. В близко бъдеще ще се справите успешно с тази задача и ще бъдете готови да се издигнете до по-високите измерения. В действителност веднага след като сте готови ще се издигнете до по-високите измерения, но ще можете да посещавате и по-ниските измерения, като за целта целенасочено ще намалите своите вибрации.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и е толкова приятно да наблюдавам усилващата се Светлина, излъчвана от Земята. Продължавайте да работите така усърдно и знайте, че ние винаги сме с вас, за да ви пазим и помагаме, когато е необходимо. Любов и Светлина за всички!

Рейтинг:
4.6/5 на базата на 5 оценки

Отзиви

val
Пише се отШелник, моля ви !
Виж още отзиви
Коментирай
loading...