PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Хатори: Настройване към промените

Хатори: Настройване към промените

  1. Хатори: Настройване към промените
  2. Упражнение за устойчивост
  3. За новия ред след хаоса

За новия ред след хаоса

Вирджиния: По-рано заявихте, че има вероятност, докато Земята извършва своя преход от хаоса в "новия ред", непостоянството на човешките емоции да продължи и да се отрази още по-силно отпреди върху нашето осъзнаване. Чудя се, дали бихте могли да ни кажете какво ще представлява този нов ред, когато стигнем до него, за да можем да задържим този положителен образ в своите мисли?

Хаторите: "Новият ред" представлява нов ред на времето и пространството. По същество това е възможност за индивидите да се прехвърлят от триизмерното в четириизмерното съзнание, а и още по-натам. Той се осъществява на различни нива, затова ще представим някои от основните му свойства. Едно такова свойство е мигновената материализация. В действителност може да се каже, че сте дошли по-близо до смяната на измеренията, когато събитията във вашия живот се развиват много по-бързо и времето между момента, в който мислите или казвате нещо, до момента, в който то се случва, става все по-кратко и по-кратко. Много хора вече изпитват този феномен.

Ще има нова оценка за Земята, а самата Земя ще претърпи радикална промяна, благодарение на която ще стане по-съзнателна. Ще има глобална свързаност на съществата. Ще бъде така, сякаш цялото човечество се превръща в един ум и в едно съзнание. (Употребяваме думата "сякаш", за да посочим, че използваме метафора, но ще бъде така, като че ли има само едно съзнание, което функционира по различен начин, с много части.) Наистина ще съществува усещането за непосредствена връзка между хората, а също и със Земята.

Вирджиния: Значи това са двата основни начина, по които ще разберем, че се намираме там? Тази бърза материализация и това да сме част от един ум ми се струва, че граничи с чудото.

Хаторите: Да. Възприема се като чудо от всеки, който не разбира принципите, които лежат в основата му, но когато човек разбере законите, които свързват събитията, и разбере ускорението на настъпващото време, когато човек влезе в друго измерение, тогава то не изглежда като чудо. Това просто е начинът, по който съществуват нещата.

Вирджиния: ... абсолютно нормални? Обикновени?

Хаторите: Точно така.

Вирджиния: Ще бъдат ли повлияни растенията и животните по време на трансформацията по начина, по който са повлияни хората?

Хаторите: Това, което се случва с хората, ще се случи и с тях. Активността на атомите в телата им ще се промени и те ще започнат да вибрират с много по-висока честота. Ще има един момент, когато ще вибрират напред-назад между своето телесно превъплъщение и чистата енергия, която е една от техните природи, тяхната истинска идентичност. Когато от своите по-плътни физически форми влязат в по-фините сфери, най-вероятно вибрацията ще увеличи скоростта си и в определен момент те ще се превърнат във форми от чиста енергия.

Вирджиния: Тук се обърках. Ако някои от тях притежават групова душа, както се е предполагало, как ще стане това?

Хаторите: Преходът в друго измерение по начина, по който го разбираме ние от наша гледна точка, не включва толкова душата, колкото всички нива, включително и физическото тяло. Душата е засегната, да, и душата изживява много по-голяма свобода в реалността на четвъртото измерение в сравнение с тази, която е имала в третото измерение. Всяко ниво на Аза трепти, вибрира и се движи с по-голяма скорост.

Нека го кажем по следния начин: когато ние общуваме помежду си, имаме форма; можем да се докоснем един друг, точно както го правят и хората. Но ако вие се опитате да ни видите, за вас ще бъдем невидими, освен ако не сте ясновидец и не видите нашите полета от цвят и светлина, освен ако не се настроите на вълната на нашето възприятие. В този случай ще видите нашите форми, защото това, което сме направили, е в действителност да филтрираме възприятието за нашите енергийни тела през собствената си представа за себе си. Ето това ще видите тогава. Но основната ни природа в нашето по-висше измерение, по отношение на вашето трето измерение, вибрира толкова бързо, че фактически е невидима или е просто едно неясно петно светлина за вас. Тя е като перката на самолета. Когато е неподвижна, вие можете да я видите, но когато започне да се върти, не можете да я видите. Превръща се в някакви неясни очертания, наподобяващи диск. Същото е положението с животните и растенията при връзката между различните измерения. Когато животните и растенията започнат да вибрират по-бързо, тези, които се намират в третото измерение, вече няма да ги виждат. Тези обаче, които се намират в четвъртото измерение, ще ги виждат, защото честотите си съответстват.

Вирджиния: Това ми напомня че много хора са мислели, че преминаването от третото в четвъртото измерение е нещо чудесно и това силно ги е вълнувало. След това някои влиятелни хора започнаха да разправят, че ние ще прескочим четвъртото измерение и ще отидем направо в петото. Та значи аз си мисля, че в хората се създава впечатлението, че четвъртото измерение не е толкова велико. Бихте ли изяснили или коментирали това?

Хаторите: Това е семантика. Е, добре, ние не искаме да настъпим някой по мазола, затова нека го кажем по следния начин. Съществуват най-различни разбирания за това, което ще се случи. Никой не го знае със сигурност, защото никога до този момент тази промяна не се е случвала по този начин. На основата на нашия опит и разбиране обаче очакваме, че повечето хора, които осъществят своя преход, ще го направят през четвъртото измерение. Възможно е да се окаже, че грешим, но това е нашето очакване. Както казахме обаче, никой не знае със сигурност. Дори архангелите не знаят точно как ще стане тази промяна.

Вирджиния: Защо?

Хаторите: Защото за много кратко време се случват твърде много неща по начин, по който никога досега не са се случвали. Както вече казахме, тук са дошли същества от най-различни измерения и сфери, за да наблюдават ситуацията, защото тя е уникална. Но нека кажем нещо относно очакването на хората по отношение на прехода в по-висши измерения. Има хора, които наистина вярват, че навлизайки в четвъртото измерение, ще оставят своите проблеми зад себе си. Считат, че това е решението на техните жизнени проблеми и че някак си всичко ще се нареди чудесно, така че няма да им се налага да се занимават с настоящите си проблеми. Тези хора ги чака голяма изненада! Вашите проблеми продължават да съществуват в съзнанието ви, без значение в какво измерение отивате. Затова съветът ни към хората от днешното време е съвсем прост. Не се занимавайте с измерението, в което ще отидете, или дори с това дали измеренията ще се сменят. Съсредоточете се върху способността си да обичате и да прощавате.

Вирджиния: Е, това е добре. Благодаря. Има ли още нещо по въпроса за хаотичните състояния и стабилизацията, което искате да споменете?

Хаторите: Само това, че хората трябва да станат приятели с хаоса, защото ще има много хаос, преди системата да се стабилизира.

Рейтинг:
5.0/5 на базата на 1 оценка

Отзиви

Сиана Тилева
Чудесни упражнения!Има подобни пранаями в йога.Наистина намерението е от значение!Благодаря!
Виж още отзиви
Коментирай
loading...