Назад до Хатори: Да промениш съдбата

Хатори: Да промениш съдбата

  1. Хатори: Да промениш съдбата
  2. Приемане и състрадание
  3. Осъзнаване, избор, вибрацията
  4. Има ли карма
  5. Съдбата на Земята
  6. Съдбата и измерването на времето

Осъзнаване, избор, вибрацията

И така, това са трите ключа за разгръщането на съдбата и за нейната промяна:

  • осъзнаване
  • избор
  • вибрация

Има един израз във вашите християнски съчинения, който е цитат на думите на Исус, и той казва: "На този, който има, ще му се даде; на този, който няма, ще му се отнеме." Това, за което загатва той тук, е универсалният закон за вибрацията. Ако искате да разгърнете нещо, да изживеете нещо в своята съдба, трябва да го задържите във вибрацията на собственото си съзнание. Трябва да притежавате усещането за него, за да изрази то самото себе си. Ако нямате усещането или вибрацията за него, в такъв случай то не може да се изрази.

Ако искате изпълнени с любов отношения, в такъв случай трябва да задържите в съзнанието си вибрацията на изпълненото с любов отношение и тогава ще привлечете към себе си, по силата на законите за магнетизма, любещи хора. Ако в този момент нямате изпълнени с любов отношения, а вместо това изпитвате разочарование, гняв, раздяла и самота, в такъв случай трябва да признаете и приемете истината, че задържате една негативна вибрация и точно това, по законите на магнетизма, притегляте към себе си. Така че трябва да промените мисловните и емоционалните погрешни възприятия, за да промените своята вибрация. Вибрацията е ключът към промяната на съдбата, най-важният ключ, който отключва вратите към по-голямото възприятие, по-големия живот, по-големите награди.

Силата е в ръцете ви и както казахме, има три аспекта на висшето съзнание, които трябва да се усвоят. Трябва да задържите мисълта, че изборът е възможен във всеки момент! Наистина съществуват определени състояния на съзнанието, в които човек не осъзнава избора, човек просто чувства, че няма избор, че няма надежда за него. Бихме казали, че част от вас, които четете този материал, може да се намират в ситуация, която им се струва абсолютно безнадеждна, без никакъв изход от нея. Все пак да бъдем абсолютно ясни по този въпрос - ключовете към промяната на бъдещата ви външна реалност идват от изборите, които правите вътре в себе си. Без значение колко безнадеждна е дадена ситуация, вие можете да промените своята вътрешна ориентация и да посадите семената на един нов модел на съдбата, чието разгръщане е така сигурно, както е сигурно и че Слънцето ще изгрее! Така че първият ключ е осъзнаването на избора, а вторият ключ е наистина да се направи този избор.

Понякога хората имат проблем с правенето на избор. Наблюдаваме мнозина, които по-скоро ще си останат самотни и ще се отдадат на своя негативизъм, обвинявайки себе си или другите, или своето минало за това, което им се случва, вместо да направят избор да се измъкнат от тази ситуация. Това е просто израз на физическия закон, наречен "ентропия", който се проявява чрез личната ви енергия като летаргия, нежелание за движение. Бихме ви казали, че ако нямате желание да се движите, в такъв случай не сте в потока на живота - защото животът се движи непрекъснато и непрекъснато се променя. Щом веднъж осъзнаете, че имате избор, вие наистина трябва да направите вътрешния избор за начина, по който ще оценявате всяко случващо се събитие или преживяване.

Според нашия опит най-плодотворният избор, който може да се направи, е това, което споменахме по-рано като "най-висшия израз на избора", осъществяващ се посредством отношението на състрадание. Задържайки себе си и другия човек в отношение на приемане, без значение какво може да става във вашите мисли и чувства, вие създавате резонанс в съзнанието, вибрационно поле, което може да докосне останалите и да ги промени. Със сигурност ще промени вас! Задържайки това състрадание и приемане, накрая емоционалните енергии ще започнат да се уравновесяват и ще се появи осъзнаването и яснотата на вашата способност да правите положителни избори. Тогава ще сте влезли в друг вибрационен резонанс или в това, което би могло да се нарече "издигнато отношение". А това е вашият трети ключ! Това издигнато отношение на приемане и прощаване на себе си и на всички останали същества носи една наистина висока вибрация, позволяваща по-различни избори и резултати в сравнение с тези, които бихте могли да постигнете в долните вибрации.

Понеже законите на Вселената са неличностни и точни, изборите, които правите ежедневно, всеки момент, са шаблонът на вашата бъдеща съдба. Семената, които посаждате в издигнатите състояния на осъзнаване и чувствата, като състрадание и приемане, ще бъдат опора за живота ви и за вашето съветващо съзнание. В действителност тези семена на издигането притежават безброй резултати, различни обстоятелства и дори различни съдби.

Още веднъж бихме ви напомнили, приятели от Земята, че метафорично казано, държите в ръцете си три ключа за своята свобода, своето издигане и своята еволюция. Те са:

  • Осъзнаването, че винаги имате избор.
  • Способността да активизирате правенето на избор.
  • Непрекъснатата възможност да достигнете нова и по-висока вибрация.

Вие сте творци на избори. И никой друг не може да направи вашите избори вместо вас, без значение колко трудна би могла да е вашата ситуация. Отваряйки сърцето си към любовта обаче, винаги можете да направите един по-висш избор в себе си, който води към покой. Въпреки че е възможно да не сте в състояние да повлияете върху външните събития в живота си във всеки момент, можете да промените своята вътрешна ориентация, което ще открие пред вас нови перспективи, пораждащи вълнуващи избори и една по-овладяна човешка съдба.

Виждаме как държите вътре в себе си всички вибрации, от най-слабите до най-силните и най-издигнатите. Вие можете да изразите демоничното и животинското, можете да изразите небесното и ангелското, както и всичко, което се намира между тези два полюса. Това е вашата природа; духовното майсторство представлява осъзнаването и разбирането, че вашите избори определят това, което ще се разгърне за вас.

Рейтинг:
2.5/5 на базата на 2 оценки

Отзиви

Анонимен
Излиза,че Лунния календар е по-близо до биологията на човека-наистина в миналото хората всичко са определяли според лунните цикли.Църквата и с Грегорианския календар е забила нож в човека,служейки на гущероподобните.Днес този абсурд продължава и човечеството "гони часа",като разрушава здравето си.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...