PANDEA BEAUTY - ТОПЛАТА КРАСОТА НА ПРИРОДАТА
Назад до Ченълинги в ООН

Ченълинги в ООН

  1. Ченълинги в ООН
  2. Ченълинг в ООН от 1995
  3. Ченълинг в ООН от 1996

Ченълинг в ООН от 1996

Поздрави, скъпи мои, аз съм Крион от магнитната служба. Тази стая е изпълнена с любовта на Духа! Да се потопим в нея! Сигурно някои от вас са идвали на това място [ООН], за да почувстват, че могат да променят нещата. Ние сме тук, за да го ПОТВЪРДИМ! Чрез сърцето и съзнанието, и "частицата от Бог", която всеки един от вас носи в себе си - тази група тук притежава силата да промени планетата! Но процесът трябва да започне индивидуално, с всеки един от вас. Крион често казва, че вашата "частица от Бог" трябва да излъчва самочувствие към ума ви. Вие трябва да разбирате кои сте и да вярвате искрено, че сте тук с определена мисия. Това е началото на вибрационната промяна.

Всеки един от вас, които седите на столовете, има причина да бъде, а вероятно и причина да се комбинира с другите чрез мисли като тези, генерирани в днешната медитация, да промени планетата - дори докато седите тук на това място. Защото енергията тук е наситена с мисия и намерение и вие неслучайно сте тук.

Сега нека поговорим за нещо много важно, като се обръщам към всички, които чуват и четат това послание. Няма нищо в живота ви, което да не може да се промени в този миг, ако решите да го промените. Макар Крион да говори за глобални проблеми и понякога да говори за неземни неща, сега ще отправи едно послание до сърцето ви. Може би вие носите нещо в тялото си, което смятате за неуместно в живота ви. Може би знаете някаква тайна? Може би около вас има ситуации, които пораждат дискомфорт? Може би сте потиснати или депресирани и си казвате: "Нищо няма да ми помогне." Но ние ви казваме: О, скъпи мой, толкова много те обичаме! Тази "частица от Бог" в теб притежава силата да промени всичко около теб - дори качествата, от които се страхувате най-много! За чудесата на духовната физика няма невъзможни неща! И твоите водачи са на пост, докато стаята се изпълва с енергията на любовта - в момента.

Всичко се свежда до отделното сърце. Въпросът е какво можете да направите вие за себе си, което на свой ред променя атмосферата около вас. Междувременно, скъпи мои, хората около вас също ще се променят. Така отново стигаме до истината, че промяната в един ще допринесе за промяната в мнозина, следователно силата на шепа просветлени ще повлияе на цялото. Не се заблуждавайте! Тази сила е силата на любовта и висшата вибрация. Глобалната промяна "протича" тук в тази стая. Затова ви насърчаваме да продължите заниманията си тук [ОПИТ].

Скъпи мои, за краткото отделено ни време ще разгледаме четири въпроса. Сега се обръщаме към асамблеята - не само тук присъстващите, но и онези, които ще прочетат тези послания [като вас в момента]. Въпреки че малцина чуват тези думи, истинската енергия на това послание преминава през цялата сграда и представените днес теми ще породят мисли в другите, които сега не са тук - може би дори в онези, които се събират в голямата зала недалеч оттук (Генералната асамблея). Такива са пътищата на Духа, че сегашната времева рамка превъзмогва миналото и бъдещето.

1. Нека ви разкажа историята на Джо. Джо живеел в една къща с други хора и в тази къща имало много стаи. Всеки един от тези, които живеели в къщата, си имал своя собствена стая и Джо много харесвал своята. Всички стаи били специални и той бил виждал много от тях, като намирал и тях за красиви. Но Джо обитавал една от големите стаи, снабдена с повече ресурси от другите. Той следял всеки един ъгъл от стаята и я поддържал красива и подредена.

Понякога се събирал с другите и заедно обсъждали как да разкрасят колективно цялата сграда, но той намирал своята стая за най-специална, както и всички останали собствените си стаи.

Джо установил, че боядисвайки стените в определени цветове, можел да поражда определени настроения и нагласи - и да създава нужната му защита и голяма красота. Затова се възползвал и използвал възможностите на стаята според вкусовете си в хода на живота си. С течение на времето техническите възможности на Джо също нараснали, понеже той заемал една от по-големите стаи. Един ден Джо погледнал тавана и забелязал, че се нуждаел от ремонт. Използвайки новата технология, той можел да стигне до тавана, затова Джо подсилил конструкцията му и същевременно го украсил - нещо, което по-рано не можел да направи.

Не след дълго Джо си казал: "С моята технология мога да оправя покрива на сградата. Знам, че мога да го направя по-добър за моята стая. Ще го направя." И Джо използвал технологията, за да направи покрива по-красив и по-функционален. Но междувременно допуснал грешка, тъй като не разбирал концепцията за колективността на покрива, че той бил част и от другите стаи.

Хората в другите стаи не казали нищо за усилията му, тъй като ре разбирали какво се опитвал да направи, и на практика Джо също не разбирал съвсем технологията. Намеренията му били добри, но не му достигала мъдрост, което довело до грешка. Поради недостатъчните знания, покривът над неговата стая се пропукал и паднал. Но това не било всичко. Тъй като покривът бил един за всички, а не отделен за всяка стая, равновесието се нарушило. След време усилията на Джо за неговия покрив постепенно променили целия покрив, застрашавайки безопасността на цялата къща. Джо осъзнал, че невежеството, което бил проявил в собствената си стая, било предизвикало хаос и опасност за цялата къща и се засрамил.

Смисълът на тази притча не е тайна за никого от вас! Уверяваме ви, че вашата технология на този континент е толкова могъща, че експериментите в границите на небето над вашата страна ще се отразят върху всички страни! Затова отново ви казваме: Забавете темпото, докато добиете пълна представа какво правите! Не провеждайте такива мощни експерименти, без да потърсите съвета на другите хора на планетата, с които делите една и съща атмосфера. Не можете да направите това и да се чувствате изолирани и сами на планетата. Събирайте се на места като това [ООН] и разговаряйте за тези неща! Повдигнете въпроса в "голямата зала". Нали затова съществува тази сграда! Предизвикваме ви! Време е.

2. Сега искаме да ви зададем един въпрос. Ако трябваше да създадете отначало тази организация на нациите, щеше ли да бъде разумно в тази нова епоха, на прага на новото хилядолетие, да включите в планирането мъдростта на древните цивилизации на планетата? Можете ли да използвате техните колективни идеи или може би техните тайни, които доскоро са били скрити за вас? Смятам, че ще кажете: "Да! Това е чудесна идея."

Тогава защо в тази огромна организация няма място за тяхната мъдрост? Забравихте ли, че разполагате с нея? Подценявате ли я? Дори на този континент има наследници на древните народи, притежавали знанието за старата духовна Земя. Те разбират духовната природа на земята и мира. Те разбират съвместното съществуване на елементите и енергията на запада, изтока, севера и юга.

Тези древни хора, които основали тропическите острови на цялата земя, напълно разбирали своя звезден произход! А техните наследници до ден-днешен предават това знание на неписан език и знаят как всичко това пасва с енергията на Земята.

Онези от другата страна на планетата, които в момента подклаждат огньове от съчки, за да се стоплят, и се събират в примитивни общности, имат по-вярна представа как стават нещата от всички мъдреци в тази сграда! На всеки един континент има наследници на древните хора и тяхното знание съвпада - знаете ли това? Защото истината за планетата никога не се променя, но основните неща остават непонятни за съвременните хора.

Но тези мъдри хора нямат свои представители в тази сграда, тъй като не притежават земята, върху която живеят. Те са носители на най-голямата мъдрост, която тази планета може да предложи на човечеството днес - но тъй като нямат политическа власт, се пренебрегват.

Затова казваме, че е време да свикате съвет на старейшините, на духовните мъдреци, до които да се допитвате - доверете се на тяхното планетно родословие, а не на държавническия им статут. Ако го направите, ще пожънете добри резултати - всички! Назрял е моментът за тази идея. Сигурно ще се случи сега - в голямата зала по-надолу по коридора.

3. Ето я третата тема за днес. Става въпрос за онези, които вие наричате извънземни. Скъпи мои, вие все още не сте срещнали онези, с които очаквате да се срещнете. Когато вашата планета постигне вибрационното намерение, което пасва на това на другите, за тях това ще бъде знак да дойдат. Те ще ви донесат добри новини и чудесна помощ. Но фарът все още не е построен [виж стр. 24 и 205].

Онези, с които се срещате сега, не са предвестници на другите. Те са аутсайдери - маргинални създания, които изобщо не представляват вибрацията на онези, които очаквате.

Знаете ли, че Вселената кипи от живот? Дори след моето първо идване в тази сграда вие открихте над девет планети извън вашата Слънчева система! През една-две седмици вашата наука казва: "Наистина има други планети освен онези, които са прикачени към нашето Слънце!" Не след дълго учените ще признаят: "Наистина има друг живот освен онзи, който е прикачен към нашето Слънце!" Всичко е въпрос на време. Ето една новина, която не е канализирана досега. Има много по-голяма вероятност за интелигентен живот в Слънчевите системи с две слънца-близнаци, отколкото в тези само с едно слънце. Има си причини за това и някой ден вашата наука ще го докаже. Процентът на двойните звезди, поддържащи група планети, е по-голям от този, който имате във вашата, която е само с едно Слънце. Вие ще кажете: "Ние имаме интелигентен живот и само едно Слънце. Защо е така?"А ние ви казваме, че сме ви скрили добре - много добре!

Вече сме ви информирали по тази тема. Слушайте: Народи на тази Земя, обменяйте каквото знаете с другите, за да разберете намерението на вестоносците! Всеки един от вас има частица, но никой няма цялото. Вие получавате огромно количество невярна информация от така-нарече-ните "маргинали". Те ще ви подмамят да направите неща, които иначе не бихте сторили, ако имахте цялото познание. Те имат план, който не поддържа извисяването на вибрацията на планетата, и този план е пълен с лъжи. Когато разкриете каквото знаете, няма да има тайни! Иронията е, че като пазите в тайна дейностите на извънземните, вие подпомагате плановете им и вредите на собствените си интереси! Не се доверявайте на онези, които физически са тук! Те нямат нищо общо с онези, които ще дойдат.

Вярно, те са удивителни. Тяхната технологията е много пред вашата, а присъствието им се крие от хората с власт - което не е уместно за израстването и просветлението на планетата. СПОДЕЛЕТЕ ЗНАНИЕТО!

4. И накрая, имаме послание за вас, което може да ви се стори неясно. Но онези, които разбират перспективата, бързо ще разберат какво се иска от тях. Вие, планетата Земя, стигнахте много по-далеч, отколкото смятахме, че ще успеете в това линейно време. Неведнъж избирахте мира, когато се натъквахте на предизвикателства. Да, може да виждате борби и голямо страдание, и много между племенни войни. Това са останки от старата енергия. Но перспективата, скъпи мои, е следната: МИРЪТ ВЕЧЕ НЕ Е ВАРИАНТ. ТОЙ Е НЕОБХОДИМОСТ. Онези, които преминават към по-висока вибрация, напълно разбират това. Тази планета не може да съществува във вибрационното състояние, към което се придвижва и същевременно да поддържа войната. Затова вашата организация [ООН] още съществува - въпреки онези, които се опитват да я унищожат!

Огледайте се. Всички предсказания на древните пророци са неутрализирани! Вие разчупихте парадигмата на предсказанията, според която нямаше да оцелеете дотук! Вашият Армагедон не се случи, когато се очакваше - забелязахте ли? Вашата стара енергия на войната не е приемлива и новото хилядолетие обещава епоха на мир и търпимост... и любов. Но работата трябва да я свършите вие. На прав път сте, а предсказваният край на човечеството беше неутрализиран. Дори посланията от ченълингите на новата епоха се промениха. Вашето бъдеще се променя почти ежедневно, вследствие на вибрационната промяна в пръстта на Земята! Забелязахте ли?

Остана само едно голямо предизвикателство, скъпи мои, и то е важно: ПОМИРЕТЕ СЕ С ДРАКОНА - ще оставим това послание без разяснения засега.

Много ви обичаме! Знаем имената на всеки един от тук присъстващите. Знаем какво преживявате и какво ви е довело на това място, да седнете в тези стол и да слушате тези думи. Уверяваме ви, има мащабен план за живота ви! Седим пред вас и посаждаме семената на истината и любовта. Поръсваме ви със същността на "дома" и се надяваме да разпознаете Божествената сила, която е тук, сега. Ако сте във вашия договор сега, можете да почувствате любовта, която ви изпращаме. Ако не разбирате тези думи, знайте, че семената пак ще бъдат посети. Всичко се свежда до свободния избор и намерението. И уважение към човечеството. Някой ден може би ще позволите на семената да покълнат и това ще промени възгледите ви за всичко! Накрая ще разберете, че наистина сте благословено създание - с Божествена същност във всеки един от вас - уместно за престоя ви тук, уважавано за присъствието си тук! Много ви обичаме!

Така е!

Рейтинг:

Отзиви

Къде можем да намерим 30 минутното ви резюме за живота ви с Крион, както въпросите и отговорите. С Любов и уважение.
Анонимен
Явор е прав !
Анонимен
Стъпка по стъпка вървим към желаната цел-да се облечем всички в мантията на Божият мир тук на прекрасната ЗЕМЯ!
Явор
цитат: "Мъжете и жените, които минаваха по тези коридори, знаеха кои бяха тези хора и техния огромен принос за мирното съвместно съществуване на планетата." Такова мазнене на ООН (мързеливи, корумпирани и престъпни слуги) Крион си го бива, но ченълърите са кухи лейки, ама няма начин все някой трябва да предава информацията ... в момента се чудя дали да продължа да чета заради отвратителното мазнене към ООН! Благодаря на сайтът за информация, много ми е интересна.
Виж още отзиви
Коментирай
loading...